21 / 05 / 2024

Niğdeye hal

Niğdeye hal

Niğde Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde Niğde’ye yeni Hal Kompleksi yapılacak. Kayseri Yolu üzerinde 68 dönüm arazi üzerinde yapılacak olan yeni Halk Kompleksinin ihalesi Ocak ayı içinde gerçekleştirilecek.

Mersin Merkez Hal Kompleksi yenileniyor! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 1500 iş yerinin yer aldığı Merkez Hal Kompleksi'ni baştan aşağı yeniliyor. 

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Niğde Yeşilova Köyü'nün halı saha ihtiyacı mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Niğde'nin Yeşilova Köyü'ne halı saha ihtiyacı yapılıp yapılmayacağını sordu..

Niğde Yeni Hal Kompleksi'nde çalışmalar tam gaz!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Hıdırlık Mevkii’nde hayata geçirilecek olan Yeni Hal Kompleksi’nde çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Alanya Toptancı Hal projesi Meclis gündeminde!

Antalya’da yeni dönemin ‘istemezükçüsü’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak oldu. Budak son olarak Alanya Toptancı Hal Projesi’ni hedef aldı.

Niğde'ye modern hal inşa edilecek!

Niğde Belediyesi, Türkiye’nin en modern hal komplekslerinden birini kente kazandırmak için kolları sıvadı. Hıdırlık Mevkii’nde yapımına başlanacak olan yeni hal kompleksinin proje çizimi yapılarak ihalesi gerçekleştirildi.

Muzaffer Kabacan, Sakarya Yeni Hal Kompleksi'ni değerlendirdi!

Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, ‘Yeni Sebze ve Meyve Hal’ ihalesinin, ilimiz tarım ürünlerinin pazarlanması için tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “Artık daha fazla sebze-meyve ihraç edebileceğiz” dedi.

Beyoğlu Halıcıoğlu Kilisesi semt konağına mı dönüştürüldü?

Beyoğlu Belediyesi, Halıcıoğlu Kilisesi’ni semt konağına çevirdi. Ha­lı­cı­oğ­lu Ma­hal­le­si Ta­kaç So­ka­k’­ta bu­lu­nan ta­ri­hi ki­li­se, Alev Of­lu­oğ­lu Çık­sa­lın Semt Ko­na­ğı­’na dö­nüş­tü­rül­dü. Semt ko­na­ğın­da eğ­len­ce or­ga­ni­zas­yon­la­r

İlçe belediyelerinden Kocaeli Hal Binası'na tam not!

Kullar’da yeni yapılan modern hal binası, örnek ve model olmaya devam ediyor. Son olarak Kocaeli’ndeki ilçe belediyelerinin zabıtadan sorumlu başkan yardımcıları ve zabıta müdürleri, Kocaeli Meyve ve Sebze Hali’ni ziyaret ederek, detaylı bilgi aldı.

Niğde'ye yeni hal kompleksi!

Niğde Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde Niğde’ye yeni Hal Kompleksi yapılacak. Kayseri Yolu üzerinde 68 dönüm arazi üzerinde yapılacak olan yeni Halk Kompleksinin ihalesi Ocak ayı içinde gerçekleştirilecek.

Royal Halı, ürünü cepten seçtirecek!

Royal Halı, cep telefonu ve tabletlerin cisim tanıma özelliği kullanılarak, sanal nesnelerin gerçek görüntülerin üzerine bindirilmesi anlamına gelen ‘artırılmış gerçeklik teknolojisi’ni kullanmaya başladığını fuarda duyurdu.

İstanbul'un iki yakasına iki modern hal müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayrampaşa’da bulunan Avrupa Yakası İstanbul Hali’ni ziyaret etti. Topbaş, İstanbul'un her iki yakasında modern ve büyük hal yapılacağını müjdeledi.

Niğdeye hal Haberi

Niğdeye hal

Niğde Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde Niğde’ye yeni Hal Kompleksi yapılacak. Kayseri Yolu üzerinde 68 dönüm arazi üzerinde yapılacak olan yeni Halk Kompleksinin ihalesi Ocak ayı içinde gerçekleştirilecek. Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Erdoğan Aykin, Pazarcılar Odası Başkan Vekili Ramazan Tanrıverdi ve Niğde Belediyesi Hal Kompleksi esnafları Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret ederek, Gümüşler Kavşağında yapılacak olan Hal Kompleksi’ yle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaş sebze ve meyve ticaretinin daha sağlıklı koşullarda gerçekleştirilebilmesine olanak sağlayacak olan yeni Hal Kompleksiyle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi. Başkan Akdoğan, yeni hal kompleksinin mimari projesinin tamamlandığını ifade ederek, “Toplam 48 dükkandan ve idari binamızdan oluşan ve yine mevcut hal kompleksimizin 15 bin metrekare alan üzerinde bulunduğunu...