29 / 04 / 2024

Nihal Atakaş Cami nerede

Nihal Atakaş Cami nerede

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Nihal Atakaş Camiinin (Sahil Camii) bugün ibadete açılacağını söyledi.

İskenderun Sahil Cami bugün açılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Nihal Atakaş Camiinin (Sahil Camii) bugün ibadete açılacağını söyledi.

İskenderun Sahil Camii inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun sahil camii inşaatının hızla ilerlediğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, sahil alanında hayırsever İşadamı Recep Atakaş tarafından yaptırılan Nihal Atakaş Cami'nin inşaatını inceledi.

İskenderun Nihal Atakaş Cami inşaatında son durum!

Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun Belediyesinin 2016 yılı projeleri kapsamında yer alan Sahil alanında yapımı devam eden Nihal Atakaş Cami’nin inşaatını inceledi.

İskenderun Nihal Atakaş Camisi'nin temeli atıldı!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde işadamı Recep Atakaş'ın yaptıracağı Nihal Atakaş Camisi'nin temeli törenle atıldı. Camide modern mimarinin yanı sıra Selçuklu-Osmanlı etkisi görülecek

Hatay Nihal Atakaş Camisi'nin temeli atıldı!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, hayırsever iş adamı Recep Atakaş tarafından yaptırılan ve eşinin ismini taşıyacak Nihal Atakaş Camisi'nin temeli törenle atıldı.

Hatay Nihal Atakaş Camii'nin temeli atıldı!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, hayırsever iş adamı Recep Atakaş tarafından yaptırılan ve eşinin ismini taşıyacak Nihal Atakaş Camisi'nin temeli törenle atıldı.

İskenderun Nihal Atakaş Cami'nin temeli atılıyor!

Hayırsever İşadamı Recep Atakaş tarafından Hatay İskenderun sahilinde yaptırılacak olan Nihal Atakaş Camii'nin inşaası için hazırlıklar tamamlanıyor.

İskenderun Sahil Camii'nin temeli 13 Kasım'da atılıyor!

İskenderun’un simgesi konumunda olacak sahil camii için geri sayım başladı. Nihal Atakaş adı ile inşaatı yükselecek olan caminin temeli, 13 Kasım Cuma günü 2015 günü saat 14:30’da atılacak.

Cami Mimarisi Sempozyumu bugün Hilton Convention Center'da!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Hilton Convention Center'da Cami Mimarisi Sempozyumu düzenliyor

TOKİ Trabzon Araklı'da cami restorasyon ihalesi 2 Ekim'de!

TOKİ Trabzon Araklı Kalecik Mahallesi'nde cami restorasyon işinin ihalesi 2 Ekim'de yapılıyor...

Çamlıca’ya cami için 20 proje finale kaldı!

Çamlıca Tepesi'ne inşa edilecek cami projesi için yapılan 62 başvurudan 20'si finale kaldı

Manisa'da 65 cami restore edilecek!

Manisa'da, aralarında Kanuni Sultan Süleyman'ın annesi Hafsa Sultan'ın yaptırdığı Sultan Camisi ile 3. Murad'ın Mimar Sinan'a yaptırdığı Muradiye Camisi'nin de arasında olduğu asırlık 65 cami restore edilecek

Çamlıca'ya yapılacak dev cami projesi gecikecek!

'Çamlıca yeni silüetinin mimarını arıyor' adıyla düzenlenen Çamlıca Cami yarışması için projelerin teslimi 3 Eylül’de sona erdi.

Nihal Atakaş Cami nerede Haberi

Nihal Atakaş Cami nerede

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun sahil bandında hayata geçirilen Nihal Atakaş Camiinin(Sahil Camii)ibadete açılacağını müjdeledi. İskenderun Belediyesi'nde yer alan habere göre, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehrimizin eşsiz güzelliğine güzellik katacak olan camiinin bugün ibadete açılacağını söyledi.

KENTİN AYRI BİR GÜZELLİK KATTI

Camii yapımının tamamlandığını söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Nihal Atakaş Camii (Sahil camii) projesi kente ayrı bir güzellik kattı. Camii inşaatı büyük bir özenle titizlikle yapıldı. Bizlerde belediye olarak sürekli çalışmaları yakından inceledik. Camiinin Çevre düzenlemesini Fen İşleri Müdürlüğümüz ile Park Bahçe müdürlüğü ekiplerimiz proje uygun bir şekilde yaptılar. İskenderun’da bu eser bir sembol olacaktır ”diye konuştu.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Caminin kentimize, ülkemize örnek olacak bir güzellikte yapıldığını söyleyen Başkan Seyfi Dingil,”Bu anlamda Caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen hayırsever iş adamımız...