07 / 05 / 2024

Nihat Alptuğ Altınkaya Survivor

Nihat Alptuğ Altınkaya Survivor

Oyuncu Nihat Alptuğ Altınkaya, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Sevilen oyuncu Survivor'dan kazandığı parayla ne yaptığını da anlattı..

Altın bu yılın geri kalanında o rakamı görecek! Altında 6 ay sonraki bu rakamı duyan inanamadı! Yok artık daha neler!

2022 yılına iyi başlayan altın ilk çeyrekte 2.070 dolar seviyelerine kadar yükselen altının ons fiyatları son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki altında son durum ne? İşte İntegral Yatırım Araştırma Müdürü Seda Yalçınkaya Özer'in konuyla ilgili açıklamaları...

8 maddede sitelerde kullanma yerlerinin boşaltılması!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde kullanma yerlerinin boşaltılması" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirze Mehmet Önkaya tarafından kuruldu. 

Nihat Zeybekci: Projelerimizi İzmir'i dinleyerek hazırladık!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, " İzmir'in genel bütün sorunlarını 14 başlık altında belirli bir takvime bağlayan çalışmamız bitti. Şu an onların sunumuyla ilgili hazırlık yapıyoruz. Bu projelerimizi İzmir'i dinleyerek hazırladık" dedi.

World Global Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Global Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuran Altınkaya tarafından kuruldu. 

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Altınkaya tarafından kuruldu. 

Antalya Altınkaya'ya yeni altyapı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT ekipleri Altınyaka Mahallesi’nin 20 yıllık içme suyu sorununu çözdü. Demirciler yaylasından getirilen 17 kilometrelik yeni su hattı mahalle halkına sevinç yaşattı.

Bhk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Altınkaya, Sinem Yaşar ve Muhammet Fuat Çağlar imzasıyla kuruldu.

Aytaç Yalçınkaya Gölmarmara yatırımlarını mercek altına aldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde incelemek üzere Gölmarmara’da incelemelerde bulundu.

Nihat Çiftçi: Alt yapı sorunun tamamıyla bitireceğiz!

Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz yatırımlar Şanlıurfa'yı günbegün ileriye taşımaktadır" dedi.

Şanlıurfa'nın alt yapı sorunları çözülüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi '' 2016 Şanlıurfa için yatırım ve kalkınma yılıdır. Şanlıurfa'da ve tüm ilçelerde alt yapı soruna 100 yıllık çözümler üreterek ilçelerin yaşam standartlarını yükselteceğiz .'' dedi.

Hatay-Altınözü Altınkaya Göleti için acele kamulaştırma!

Küçük Su İşleri projesi kapsamındaki Hatay-Altınözü Altınkaya Göleti ve Sulaması işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kemer Çıralı’da kaçak yapılaşma sona erecek!

Ulupınar Mahalle Muhtarı ve Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme işletme Kooperatifi Başkan Yardımcısı Habib Altınkaya; “Kaçak yapılaşma ve bu konudaki sıkıntılar sona erecek” dedi.

Nihat Alptuğ Altınkaya Survivor Haberi

Nihat Alptuğ Altınkaya Survivor

Nihat Alptuğ Altınkaya, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Sevilen oyuncu Survivor'dan kazandığı parayla ne yaptığını da anlattı..


Oyuncu Nihat Alptuğ Altınkaya Kanal D'de  yayınlanan Renkli Sayfalar programına konuk oldu ve Yaprak Dökümü'nden Survivor'a hakkında merak edilenleri yanıtladı!


SAÇLARIM ÇOK DÖKÜLMEMİŞTİ AMA...


Saçlarım çok dökülmemişti ama ufak dokunuşlar yaptırdım. Tepe noktalara mesala. Ön kısımlara ise orijinal olması için işlem yaptırmadım.


- Geçen gün yemeğe çıktık. Sonra haberler çıktı. Ben çocuğu yumruklamışım, beni yaka paça dışarı atmışlar falan filan... Tartışma yaşandığı doğru ama anlatılanlar evli ve çocuklu bir adam olarak benim tarzım değil.


- Alkol almıştık. arkadaşım yan masaya çarptı. Sonra bize ters konuşuldu ve bir tartışma çıktı. Senelerce güvenklik olarak çalıştım. Kapıdaki arkadaş 20 yıllık arkadaşım. Diğer masadaki arkadaşlarla fiili bir temasım oldu. Kusura bakmasınlar...