17 / 05 / 2024

Nihat Ceylan

Nihat Ceylan

Gündüzgece İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül'de Şişli, Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi, Dere Sokak'ta kuruldu.

Gündüzgece İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzgece İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül'de Şişli, Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi, Dere Sokak'ta kuruldu.

Nihat Zeybekci: İhracat ekonomiyi güçlü tutmanın en önemli aracı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ihracatın ekonomiyi güçlü tutmanın en önemli aracı haline geldiğini ve ekonominin temel sürükleyicisi olduğunu ifade ederek "Bunun için Merkez Bankası da cesur adımlarla ihracatı desteklemeli" dedi...

Ceylan Karavil Park açılığı günden beri yoğun ilgi görüyor!

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye Mülk Yönetim Hizmetleri tarafından yapılan Ceylan Karavil Park, açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi ile karşılandı.

Nihat Zeybekçi: Merkez Bankası piyasanın arkasından geliyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Merkez Bankası'nın faiz indiriminin yeterli olmadığını belirterek, " Merkez Bankası piyasanın arkasından geliyor. Biz de bunun tam tersini istiyoruz " dedi.

Ceylan Karavil Park 696 bin kişi ile ziyaretçi rekoru kırdı!

Açılışı heyecanla beklenen her ihtiyaca ve yaş grubuna hitap eden doğru mağaza karması ile dikkat çeken Alışveriş Merkezi, yoğun ilgiyle karşılandı. Ceylan Karavil Park 696 bin kişi ile ziyaretçi rekoru kırdı.

Ceylan Karavil Park 150 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi!

Doğu ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park, Diyarbakır'da açıldı. 4 bin kişinin istihdam edildiği 150 milyon dolarlık yatırımın açılışına halk büyük ilgi gösterdi.

Ceylan Karavil Park yılda 15 milyon ziyaretçi hedefliyor!

Diyarbakır'da hizmete açıldı Yaklaşık 4 bin kişi istihdam eden ve 150 Milyon Dolarlık yatırımla gerçekleştirilen Doğu'nun ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi, Ceylan Karavil Park, 18 Haziran 2014, Çarşamba günü açıldı.

Doğu'nun ilk dev akvaryumu Ceylan Karavil Park'ta açıldı!

Ceylan Karavil Park alışveriş merkezi, 150 milyon dolarlık yatırımla Diyarbakır'da kapılarını açtı. Dünya denizlerinden ve göllerinden örneklerin sergilendiği 3.000 metrekarelik akvaryum Doğu'nun ve Güneydoğu'nun ilk dev akvaryumu...

Ceylan Karavil Park'ı 1 saatte 15 bin kişi ziyaret etti!

Ceylan Karavil Park açıldı. Karavil Grup ile Ceylan Grup'un ortaklığında hayata geçen ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş mağazası olduğu belirtilen Ceylan Karavil Park'a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi...

Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM açılışı bugün gerçekleşti!

Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM, bugün etkinliklerle açıldı. 150 milyon dolarlık yatırımla, 55 dönüm üzerinde yer alan Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM, Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında konumlandırılıyor.

Nihat Zeybekci: Polonya ile 100 milyarlarca dolarlık işbirliği yapabiliriz!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye ve Polonya'nın "birbirini heyecanlandıran" iki ülke olduğunu ifade ederek, "İçinde bulunduğumuz coğrafyada 100 milyarlarca dolarlık işbirliğini Polonya ile yapabiliriz" dedi.

Ali Nihat Gökyiğit kimdir?

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Aza Ali Nihat Gökyiğit Ali Nihat Gökyiğit kimdir? Ali Nihat Gökyiğit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Nihat Zeybekci: İnovasyon çalışmalarıyla İzmir Ege'nin başkenti olacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İzmir'in, ihracat rakamını 10 milyar dolardan 30 milyar dolara çıkarma kapasitesinin bulunduğunu belirterek, " İnovasyon çalışmalarıyla İzmir Ege'nin başkenti olacak " dedi.

Nihat Ceylan Haberi

Nihat Ceylan

Gündüzgece İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


Gündüzgece İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...