05 / 05 / 2024

nihat çolak

nihat çolak

İnşaat Mühendisleri Odası Edirne İl Temsilcisi Nihat Çolak, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında Edirne'de de bir takım çalışmalar başlatıldığını ancak şu an akıbetini bilmediklerini kaydetti…

Nihat Çolak'tan Tekirdağ depremi açıklaması!

İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Nihat Çolak, olası büyük bir depremde Tekirdağ'da 100 kilometrelik bir alanda ciddi şekilde etkilenme olabileceğini vurguladı. 

Nihat Çolak: Sağlıklı yapı envanteri yok!

17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki  Marmara depremin 20’inci yıldönümünde açıklama yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Edirne Temsilcisi Nihat Çolak, Edirne’de henüz eski ve sorunlu olabilecek yapıların deprem riski taşıdığına dair bir envanter olmadığını söyledi.

Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında Edirne'de çalışmalar başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Edirne İl Temsilcisi Nihat Çolak, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında Edirne'de de bir takım çalışmalar başlatıldığını ancak şu an akıbetini bilmediklerini kaydetti…

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerimiz cari açığı azaltıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk müteahhitlik sektörünün 2014 yılını da başarılı bir şekilde tamamladığını. 2014 yılında yurtdışında 22.5 milyar dolarlık proje üstlendiğini belirtti.

Nihat Zeybekci: Sath-ı ticaret ve ekonomi vardır!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, " Ticaret ve ekonomide de hatt-ı ticaret ve ekonomi yoktur, sath-ı ticaret ve ekonomi vardır. Bu satıh da bütün dünyadır " dedi.

Ali Çolak: 450 bin işletmenin iş güvenliği uzmanı yok!

Ali Çolak, Türkiye'de tehlikeli ve çok tehlikeli iş yapan 100 işletmeden 67'sinin Allah'a emanet iş yaptığını, hala iş güvenliği uzmanı bulundurmadığını ve iş kazası yaşama olasılıklarının da çok yüksek olduğunu belirtti.

Nihat Zeybekci: Türkiye 2014'te ihracatta tarihi bir rekor kırdı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 2 Ocak 2014'teki TİM toplantısında, 2013'ün ihracat rakamlarıyla ilgili manzaranın parlak olmadığını, aşağıya doğru birkaç yüz milyon dolarlık düşüş olan ihracat rakamlarını kamuoyuyla paylaştıklarını belirtti.

Nihat Yıldız İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nihat Yıldız İç Mimarlık Anonim Şirketi, Beyhan Yıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Aralık'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Nihat Zeybekci: 2014 sonunda büyüme oranı yüzde 3.3 olacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, büyümenin yıl sonu itibariyle yüzde 3,3 seviyesinde olacağını söyledi. Zeybekci düzenlediği basın toplantısında, "Büyüme yıl sonu itibariyle revize edilen Orta Vadeli Program'a uygun olarak gerçekleşecek" dedi...

Mimar Nihat Güner vefat etti!

Mimar Profesör Nihat Güner vefat etti. Nihat Güner'in cenazesi 25.12.204 Perşembe günü (bugün) saat 10:30'da öğle namazına müteakip Şişli Camii'nden kaldırılacaktır.

Tanju Çolak'tan Jet Fadıl açıklaması!

Toplamda mağduriyetinin yaklaşık 500 bin lirayı bulduğunu belirten Çolak, 'Mağduriyet sadece benimle alakalı değil. Bildiğim kadarı ile 22 bin kişi oradan devre mülk aldı. Bunların hepsi şu anda mağdur, hepsi çok üzgün' dedi.

Tanju Çolak'a da ‘Caprice’ yaptı!

Bir dönem aralarından su sızmayan Fadıl Akgündüz ile Tanju Çolak mahkemelik oldu. Çolak, Caprice Gold’taki 40’a yakın devremülküne ait kira alacakları için Akgündüz'e dava açtı.

Nihat Hatipoğlu'nun oteli kaçak mı?

Televizyonda İslam dini ile ilgili programlar yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Sultanahmet'teki Ayasultan oteli 'kaçak' çıktı. Otelin kaçak olduğu doğrulandı..

nihat çolak Haberi

nihat çolak

İnşaat Mühendisleri Odası Edirne İl Temsilcisi Nihat Çolak, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında Edirne'de de Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi döneminde Menzilahır Bölgesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmasının bir anlamda rafa kalktığını ve akıbetini bilmediklerini açıkladı.  Çolak, “İlimizde Kentsel Dönüşüm Yasası Türkiye'nin genelinde olduğu gibi ne yazık ki bir rantsal dönüşüm faaliyeti içinde ele alınmaktadır” dedi. 


İl Temsilcisi Nihat Çolak, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında Edirne'de de bir takım çalışmalar başlatıldığını ancak şu an akıbetini bilmediklerini kaydetti. Çolak, dönüşümlerin mutlaka tekrar belediye tarafından ele alınması, en ince noktasına kadar sosyal donatıların, yaşam alanlarının çevresindeki gerekli sosyal ihtiyaç alanlarının net şekilde belirlenip ona göre kentsel dönüşüm kararları verilmesi gerektiğini belirtti. Birçok konuda kaygılı olduklarını ifade eden Çolak, Kentsel Dönüşüme dair Odalarının görüşlerini de şöyle paylaştı:

“DÖNÜŞÜMLER...