18 / 07 / 2024

Nihat Dede İnşaat

Nihat Dede İnşaat

Nihat Dede İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nihat DEde tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te Emine Özbek tarafından kuruldu.

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aytek, Serhat Aytek  tarafından kuruldu.

Aslan Dede, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı! 

Tek Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Tek Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Aslan Dede görevinden istifa etti...

İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti!

Betül osmanoğlu'nun eşi İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti. Osmanoğlu'nun ailesi ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 1959 Mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Dede osman Denek ve Fikret Onuş ortaklığında kuruldu.

Nihat Ayman İnşaat Hafriyat Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nihat Ayman İnşaat Hafriyat Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nihat Ayman tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nihat Özdemir: Nüfus artışı ile konut ihtiyacı büyüyor!

Gayrimenkul sektöründe de atağa geçeceklerini ifade eden Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir nüfus artışının konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyledi.

Demirdeki KDV yüzde 18'den yüzde 9'a düşürülmeli!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu’nda (İMKON) bir araya geldi.

Dede Group İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dede Group İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi, Osman Batur Dedeoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Yekta Sokak Paksa Metroport Sitesi'nde kuruldu.

İnşaat sektörü temsilcileri Nihat Zeybekçi'yi ziyaret etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’in başkanlığında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişi yaptı.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

Nihat Dede İnşaat Haberi

Nihat Dede İnşaat

Nihat Dede İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nihat DEde tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu. Nihat Dede İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nihat Dede İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 58 Bulvar Caddesi, No:44/C Asma...