15 / 05 / 2024

Nihat Enver Ülger

Nihat Enver Ülger

Avrasya Arazi Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm Strateji Geliştirme Merkezi Ticaret Limited Şirketi, Nihat Enver Ülger tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta kuruldu.

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Nida Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat        Özdülger tarafından açıldı.

Avrasya Arazi Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm Strateji Geliştirme Merkezi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Arazi Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm Strateji Geliştirme Merkezi Ticaret Limited Şirketi, Nihat Enver Ülger tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta kuruldu.

Nihat Zeybekçi: Endişelerden dolayı katlanan faizi fazla buluyorum!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, " Türkiye'nin finansmanla ilgili gelecekle ilgili problemlerinin olmayacağına inanıyorum. O yüzden Türkiye'nin gelecekle ilgili endişelerden dolayı katlandığı faizi fazla buluyorum" dedi.

Nihat Zeybekci: Yüzde 12-14 arasında faiz kabul edilebilir değil!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye'nin finansmanla ilgili gelecekle ilgili problemlerinin olmayacağına inanıyorum. O yüzden Türkiye'nin gelecekle ilgili endişelerden dolayı katlandığı faizi fazla buluyorum" dedi.

Enver Sungur: Erciyes'in yatak kapasitesi bine yükselecek!

Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Başkanı Enver Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl özellikle kayak merkezlerinde yeterli kar yağışı olmaması nedeniyle turizmcilerin ciddi anlamda sıkıntı yaşadığını söyledi.

Nihat Zeybekci: Türkiye, dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmak üzere!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda "Türkiye, dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmak üzere. Çok güzel belirtiler vermeye başladı" dedi

Enver Demirel kimdir?

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kimdir? Enver Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Enver Demirel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Nihat Zeybekci: Katma Değer Hareketi için düğmeye bastık!

Ekonomi Bakanlığı, Türk ekonomisini bir üst lige taşıyacak Katma Değer Hareketi için düğmeye bastı. Nihat Zeybekci, bu hareketle Türkiye'nin yüksek teknoloji ligine çıkacağını anlattı...

Nihat Zeybekci: TTİP anlaşmasında yoksak Gümrük Birliği sürdürülemez!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada, Gümrük Birliği ve ABD ile AB arasında sürdürülen TTİP görüşmelerine ilişkin Türkiye'nin TTİP anlaşmasının içinde yer almaması halinde Gümrük Birliği anlaşmasının sürdürülemez hale geleceğini ifade etti.

Nihat Zeybekci: Demir-çelik sektörüne teşvik verilmeye başlanacak!

Nihat Zeybekci'nin yaptığı açıklamaya ilişkin değerlendirmede bulunan Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, demir-çelik sektörüne teşvik verilmesi düşüncesinin "devrim niteliğinde bir karar" olduğunu söyledi.

Namık Ekinci Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarını değerlendirdi!

Nihat Zeybekci’nin bugün ‘demir çelik sektörü ile ilgili Ekonomi Bakanlığı olarak verebileceğimiz en üst düzeyde teşvikler vermeye başlayacağız” açıklaması doğrultusunda Namık Ekinci Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarını değerlendirdi.

Nihat Zeybekci'den Singapurlu şirketlere yatırım çağrısı!

Türkiye'nin her geçen gün yeni dış yatırımlar için çekim merkezi olmaya devam ettiğini söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Singapurlu şirketlere Türkiye 'ye yatırım çağrısında bulundu...

Nihat Zeybekçi: Türkiye dış yatırımlar için çekim merkezi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin her geçen gün yeni dış yatırımlar için çekim merkezi olmaya devam ettiğini belirterek, "Singapurlu şirketlerin de bu fırsatları doğru bir şekilde kullanmalarını ve Türkiye'ye yatırım yapmalarını bekliyoruz" dedi.

Nihat Enver Ülger Haberi

Nihat Enver Ülger

Avrasya Arazi Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm Strateji Geliştirme Merkezi Ticaret Limited Şirketi, Nihat Enver Ülger tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Avrasya Arazi Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm Strateji Geliştirme Merkezi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Bilişim ve Bilgi Teknolojileri: Tüm; özel, kamu kurum kuruluşları ile belediyeler ve yerel yönetimlere; MİS, Her Türlü Konuma Dayalı Bilgi Sistemleri, Coğrafi Bilgi Sistemleri (GIS), Kent Bilgi Sistemleri,Kırsal Ve Kentsel Dönüşüm Bilgi Sistemleri, Yersel Bilgi sistemleri, Afet Yönetim Bilgi Sistemleri, Ulaşım ve Otopark Bilgi Sistemleri, Mülkiyet (Tapu Kadastro) Bilgi Sistemleri, taşınmaz değerleme ve arazi yönetimi bilgi sistemleri başta olmak üzere her türlü bilgi sistemleri konusunda çözümler geliştirmek, veri tabanları oluşturmak, yazılımlar üretmek, proje yapmak, danışmanlık yapmak...