04 / 05 / 2024

nihat ergün bilim merkezleri

nihat ergün bilim merkezleri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün: "Yakın zamanda Türkiye'nin 81 ilini bilim merkezleriyle donatacağız" dedi

Ergün Mimarlık,“Tasarım Merkezi” oldu!

Ergün Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı “Tasarım Merkezi” unvanını almaya hak kazandı. Ergün Mimarlık, kurulduğu yıldan itibaren konut, iş merkezi, alışveriş merkezi gibi geniş bir yelpazede mimarlık ve iç mimarlık hizmeti veriyor.

Mehmet Ergün Turan Pamukkale'deki kentsel dönüşüm projelerini ziyaret etti!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yapmakta olduğu konut ve sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Ergün Turan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Uşak’ta uygulanan kentsel dönüşüm projesinin, Anadolu kentlerine örnek teşkil edecek çok özel bir proje ve yerinde kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden biri olduğunu ifade etti.

Cengiz Ergün Manisa projelerini anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere kazandırılacak projeleri sıralayan Başkan Ergün, Manisa’yı 17 ilçesiyle bir bütün olarak düşündüklerini ve ortaya koyacakları hizmetlerle şehrin adına yakışır bir şekilde büyüyeceğini vurguladı.

Mehmet Ergün Turan Aksaray'da kentsel dönüşüm incelemesi yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M.Ergün Turan ve beraberindeki heyet, Aksaray'a gelerek Kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir dizi incelemelerde bulundu.

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa edeceğiz!

Birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ergün, imar planları, 6 ilçeye kavşak projesi, katı atık bertaraf tesisi, atık su arıtma tesisleri ve trambüs hattı ile Manisa’yı adeta yeniden inşa edeceklerini söyledi.

Mehmet Ergün Turan Elazığ ve Bingöl’de incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Elazığ ve Bingöl’de incelemelerde bulundu. Turan, Bingöl’deki incelemelerini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdi.

Manisa Ergün'e Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılacak!

İtfaiye Hizmet Binası’nın ardından Başkan Ergün ilçedeki incelemelerine Avukat Özcan Akçiçek Parkı ile devam etti. Burada yapılan incelemelerde, parka çocuk kültür ve sanat merkezi kazandırabileceğini belirtti..

Mehmet Ergün Turan'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı açıklaması!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yönelik eleştirilere yanıt vererek, “Bu bina, Cumhuriyet tarihinin en önemli mimarlık eseri. Gelecek nesiller övünç duyacak. Şahsa ait değil, devletin malı” dedi.

Mehmet Ergün Turan Yayladağı'nı ziyaret etti!

TOKİ Başkanı Ergün Turan Yayladağı ilçesine geldi. Yayladağı Belediye Babanı Mehmet Kalkan'ı da ziyaret eden Ergün, toplu konutların yapılacağı araziyi beğendiklerini, gelecek yıl mayısta inşaatların temelinin atılacağım kaydetti.

Cengiz Ergün'den Gölmarmara’ya Üniversite ve MABEM Önerisi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara ziyaretinde ilçeye üniversite ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait MABEM (Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi) kazandırılması konularını gündeme getirdi.

Cengiz Ergün'den Manisa'ya iki müjde!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçe merkezindeki Şehit Makbule Hanım Meydanı 'nı yeniden imar edeceklerini belirterek, 200 araç kapasiteli kapalı otopark yapılacağını müjdeledi...

Mehmet Ergün Turan: 2015 yılında hedefimiz 50 bin konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır. Bu doğrultuda 2014 sonu hedefimiz 40 bin konut üretimi, 2015 yılı hedefimiz ise 50 bin konuttur” dedi.

nihat ergün bilim merkezleri Haberi

nihat ergün bilim merkezleri

   

    Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, yakın zamanda Türkiye'nin 81 ilini bilim merkezleriyle donatacaklarını belirterek, "Normal eğitim hayatında okuma ve dinleme yoluyla öğrenen çocuklar, bilim merkezlerinde bilimin içinde olacaklar, içinde yaşayacaklar" dedi. 

     Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda düzenlenen TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ödül Töreni'ne katılan Ergün, burada yaptığı konuşmada, dereceye girsin girmesin bu program kapsamında proje hazırlayan tüm öğrencileri tebrik etti. 

     Bu tür etkinliklerin, kendilerini iki yönden mutlu ettiğini dile getiren Ergün, geleceğe dair umutlarının arttığını ve gençlerin insani yönlerinin, duygu dünyalarının ne kadar derin olduğunu gördüklerini ifade etti. 

     "Bizim medeniyetimizde insan var, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı var" diyen Ergün, bu yönüyle insanın her türlü değeri, sevgiyi ve...