11 / 05 / 2024

Nihat Koyanoğlu

Nihat Koyanoğlu

Kono İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recepali Berber, Serdar Berber, Ömer Berber, Nihat Koyanoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Pendik'de kuruldu.

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Bingöl, Ragy Eldesouky Sherıf Eldeouky, Ahmet Ural ve Esat Baycan Çelik ortaklığında kuruldu.

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş ve Sayın Nihat Uzunoğlu'ndan oluşmasına karar verildi.

Arem Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arem Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Arasoğlu tarafından kuruldu.

İş GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

İş GYO,  bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş, Nihat Uzunoğlu ve Gökben Karaaslan Aksoy'dan oluşmasına karar verdi.

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nihat Ofluoğlu ve Tayfun Çom tarafından kuruldu.

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini, eski general Metin İyidil’le birlikte gözaltına alındı…

İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti!

Betül osmanoğlu'nun eşi İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti. Osmanoğlu'nun ailesi ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı taziye ilanı yayınladı.

Ahmet Yarız ve Mehmet Ömeroğlu Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yarız ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nihat Ömeroğlu görevlerinden ayrıldı.

Halk GYO komite üyelerini belirledi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Denetimden Sorumlu Komite ve Riskin Erken Tespiti Komitesi için Mehmet Nihat Ömeroğlu'nun başkan, Adil Mahmut Eroğlu'nun üye olarka seçilmesine karar verdi. 

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş, Nihat Uzunoğlu ve Gürbüz Bektaş'ın olmasına karar verdi.

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atacan Aşula ve Nihat Salihoğlu ortaklığında kuruldu. 

İTO’nun yeni genel sekreteri Doç. Dr. Nihat Alayoğlu oldu!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Genel Sekreterliği görevine Doç. Dr. Nihat Alayoğlu atandı. Alayoğlu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde ders veriyor.

Nihat Koyanoğlu Haberi

Nihat Koyanoğlu

Kono İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recepali Berber, Serdar Berber, Ömer Berber, Nihat Koyanoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Pendik'de kuruldu. 


Kono İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...