17 / 06 / 2024

Nihat Özdemir Hızlı tren garlarını havalimanı gibi işleteceğiz

Nihat Özdemir Hızlı tren garlarını havalimanı gibi işleteceğiz

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Ankara'daki tren garı projesine başladıklarını, burayı havalimanı gibi işleteceklerini söylüyor. Limak Holding, 2014'te 4 milyar doların üzerinde ciroya ulaşmayı planlıyor...

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesi mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya-Kayseri Hızlı Tren projesi meclis gündeminde!

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesini meclis gündemine taşıdı..

Edirne'ye hızlı trende ihale sürecine girildi!

Edirne Valisi Özdemir, Edirne'deki hızlı tren projesinin devam ettiğini müjdeledi. TCDD Edirne Gar Müdürü Yıldırım 16 Mart'ta kontrollük ihalesinin yapıldığını ve bu ihalenin sonuçlandığını söyledi.

Hızlı kentsel dönüşüme aracı kurum önerisi!

Mimar Nihat Şen, hızlı kentsel dönüşüm için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onaylı aracı kurumlara ihtiyaç olduğunu ifade etti. Bakanlıklar tarafından denetlenecek şirketler vatandaşa hem bilgi hem de finansal çözüm önerileri sunacak. 

Nihat Özdemir: Şantiyeleri bir gün bile durdurmadık!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, darbe girişimi sonrasındaki süreci anlattı. Özdemir, inşaat sektörünün eskiye göre daha hızlı bir büyümenin gerçekleştiğini belirtti.

İzmir-Antalya hızlı tren projesi için çalışmalar bu yıl başlayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İzmir-Antalya hızlı tren projesi için çalışmalara 2017- 2018 döneminde başlanacağını açıkladı.

Edirne-İstanbul arası hızlı trenle 1 saatten az olacak!

Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne-İstanbul arası yolculukların 1 saatten az bir süreye ineceğini belirtti. Projenin 3 yıl sonra hizmete başlayacağını söyleyen Özdemir, hızlı tren ihalesinin bu sene içerisinde yapılacağını söyledi.

Edirne Hızlı Tren projesinde son durum!

Edirne Valisi Özdemir, Bakanı Arslan’ın ulaşım ve nakliyatla ilgili Trakya ve Edirne için çok önemli açıklamalarını hatırlattı, “Edirne olarak ‘Hızlı Tren’e hazır mıyız?” dedi.

Nihat Özdemir: Ankara YHT Garı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, toplamda 235 milyon dolara mal olan Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'nın (YHT) bugün itibarıyla yüzde 80'ini tamamladıklarını söyledi.

Çin, Türkiye'deki hızlı tren projesi için talip oldu!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Cumhurbaşkanımızın ziyaretinde Çin Devlet Başkanı, Edirne-Kars hızlı tren hattı, Antalya-İzmir hızlı tren ve otoyol projeleriyle ilgilendiklerini söylediler" dedi.

Nihat Özdemir: Hızlı tren garlarını havalimanı gibi işleteceğiz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Ankara'daki tren garı projesine başladıklarını, burayı havalimanı gibi işleteceklerini söylüyor. Limak Holding, 2014'te 4 milyar doların üzerinde ciroya ulaşmayı planlıyor...

Ankara-Bursa hızlı tren hattı 2015 yılında hizmete girecek!

Ankara- Bursa hızlı trenin temeli 23 Aralık'ta atılacak ve hızlı tren hattı 2015 yılında hizmete girecek

THY, İtalya'da hızlı tren işbirliğine hazırlanıyor!

THY Genel Müdürü Temel Kotil: ''Hızlı trenler üzerinden yolcu alarak İtalya'nın daha da içine, detayına inme fırsatımız olacak''

Nihat Özdemir Hızlı tren garlarını havalimanı gibi işleteceğiz Haberi

Nihat Özdemir Hızlı tren garlarını havalimanı gibi işleteceğiz

Limak Holding, 2014'te yüzde 30'un üzerinde büyüyerek 4 milyar doların üzerinde ciroya ulaşmayı planlıyor. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Ankara'daki tren garı projesine başladıklarını, burayı havalimanı gibi işleteceklerini söylüyor. Özdemir, daha sonra sıranın İstanbul, Eskişehir ve Konya'daki garlara geleceğini, onlarla da ilgilendiklerini ifade ediyor. 



Son dönemin en çok ses getiren projelerinden Üçüncü Havalimanı'nın konsorsiyum ortakları arasında yer alan Limak Holding, Türkiye'nin en hızlı büyüyen gruplarından biri. Holding, iki kurucusu Nihat Özdemir ve Sezai Bacaksız'ın yanı sıra, iki ortağın çocuklarının devreye girmesinin ardından, iki kuşak tarafından idare ediliyor. 

Yedi farklı sektörde faaliyet gösteren Limak Holding, 2014'te yüzde 30'un üzerinde büyüyerek 4 milyar doların üzerinde ciroya ulaşmayı planlıyor. Holding, önümüzdeki dönemde Afrika'da enerji, müteahhitlik ve çimento sektörlerinde yeni yatırımlara imza atmaya...