15 / 05 / 2024

Nihat Sarıcan

Nihat Sarıcan

Kiklop İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Nihat Sarıcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı' nda kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Cesur Sarıcan, İlker Çetinkaya ve Taner Onur ortaklığında kuruldu.

Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazımcan Demirtaş tarfaından kuruldu.

Afyonkarahisar'da istimlak edilen bina yıkıldı!

Afyonkarahisar’da Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, belediye meclis üyeleri Abdullah Yıldız ve Veli Özcan ile birlikte Cumhuriyet Meydanında yapılan çalışmaları kapsamında istimlak edilen binanın yıkım çalışmalarını yerinde inceledi…

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Timuçin   Sarıcan tarafından kuruldu. 

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Nihat Can kimdir?

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Can kimdir?

İsmail Sarıcan, Muğla'daki arazisini şehitler için bağışladı!

Muğla Seydikemer’de şehit haberlerinden etkilenen 83 yaşındaki İsmail Sarıcan, içinde ev de bulunan 2 bin 41 metrekarelik arazisini Fethiye Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ne bağışladı. Şehit haberlerine çok üzüldüğünü söyleyen Sarıcan, teşekkür belgesi

Kiklop İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kiklop İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Nihat Sarıcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı' nda kuruldu.

Nihat Zeybekci Sarıyer'de 11 milyon TL'ye yalı aldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Sarıyer’de 4 milyon dolara 5 katlı yalı satın aldı. Zeybekçi, yalıya yüzde 49.5 oranında büyük hissedarı olduğu Aktur Araç Muayene İstasyonları A.Ş aracılığıyla sahip oldu.

2006 yılında Büyükşehir'den Haliç'e tünelle can suyu!

2006 yılında Büyükşehir Belediyesi, Haliç'e ''can suyu'' verecek projenin ihale dosyasını hazırlamış. 15 milyon liraya mal olacak proje 5 kilometrelik bir tünelle Sarıyer'den Ayazağa Deresi'ne su pompalayacakmış.

Luksi Turistik Yatırım İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Luksi Turistik Yatırım İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Sarıcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Güneşli, Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Nihat Sarıcan Haberi

Nihat Sarıcan

Kiklop İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Nihat Sarıcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta  Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'nda kuruldu. 


Kiklop İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; A-) İnşaat Konuları 1) Yurt içinde ve yurt dişindeki ülkelerde, tüm özel ve resmi kurum ve kuruluşlarla ve de ilgili bakanlıklarda ve buna bağlı tüm resmi kuruluşlarda, iktisadi devlet teşekkülleri ile kamu iktisadi tüm kuruluşlarda, tüm  belediyelerde, iktisadi devlet teşekküllerinde,kamu bütçeli daireler ile mahalli idareler ve yapı kooperatiflerince veya gelir ortaklığı idaresi veya toplu konut idaresi başkanlığınca veya benzeri kurumlarca ihaleye çıkarılan etüt, proje, fizibilite, şehir ve imar planları, kadastro,parselasyon planları ile yukarıdaki maddelerde yer alan ve bunlarla sınırlı kalmayan tüm üst ve altyapılar için; yapım, restorasyon, dekorasyon...