01 / 05 / 2024

nihat zeybeçi kim

nihat zeybeçi kim

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, alınan tedbirler ve verilen destekle Rus turist sayısında düşüş beklemediğini söyledi. Zeybekci, "Rus turistler başka ülkelere gitmekten vazgeçecekler belki ama Türkiye’ye daha çok gelecekler” dedi.

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Nihat Zeybekçi yaptığı açıklamada, “Üçüncü ülkelerde iş birliği yapabiliriz. Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada.” dedi.

Kim Kardashian'ın ‘evsiz kubbeleri’ yıkıldı!

Kanye West ve eşi Kim Kardashian'ın yaşadığı Calabasas bölgesinde evinin yakınında evsizler için inşa ettirdiği kubbeli binalar, gerekli inşaat izinlerinin alınmadığı nedeniyle yıkımı gerçekleşti.

Mirasçılar nasıl bulunur?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bana bir tarla miras kaldı. Tarla bölünmüş ve ben dahil dört kişi bu mirası paylaşıyoruz ama diğer üç kişi kim bilmiyorum. Diğer ortakların kimler olduklarını ve isimlerini nasıl öğrenebilirim?' sorusunu yanıtladı

İzmir'in imar yönetmeliği yok!

Ak Parti İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, canlı yayına katılarak belediye başkanı seçilmesi halinde İzmir'de gerçekleştireceği projeleri anlattı. Zeybekçi, "İzmir'in imar yönetmeliği yok" dedi.

Şanlıurfa 11 Nisan Külliyesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 11 Nisan Külliyesi'nde incelemeler yaptı.

Şanlıurfa'daki tarihi evler restore edildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentte restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi evleri yerinde inceledi.

Kim Kardashian ve Kanye West Miami'deki evlerini satıyor!

Kim Kardashian ve Kanye West 14 milyon dolarlık evi satışa çıkardı Kanye West, eşi Kim Kardashian’a sürpriz Noel hediyesi olarak satın aldığı 14 milyon dolarlık evi iki ay sonra evi satışa çıkardı.

Kanye West'ten Kim Kardashian'a 14 milyon dolarlık ev hediyesi!

Kim Kardashian ve Kanye West, Florida'da milyarderler sitesi olarak bilinen Faena House'taki yeni evlerini gezdi. Rap şarkıcısı Kanye West, 14 milyon dolarlık evi, reality şov yıldızı olan eşi Kim Kardashian'a daha önce hiç göstermemişti.

Şanlıurfa Bozova Otogarı'nın projesi hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Otogar ve İtfaiye İstasyonu projelerinin hazır olduğunu müjdeledi.

Şanlıurfa 11 Nisan Külliyesi tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, inşaatı süren 11 Nisan Külliye'sindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Şanlıurfa Büyükşehir hizmet binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğü tarafından inşaatı tamamlanan hizmet binasının açılışı yaptı.

nihat zeybeçi kim Haberi

nihat zeybeçi kim

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Batı’nın ambargosu nedeniyle ekonomisi zorluk içine giren Rusya’dan Türkiye’ye gelecek turistler için ümitli konuştu. Zeybekci, “Aldığımız tedbirler ve verdiğimiz desteklerle bu sezon Rusya’dan gelen turist sayısında azalma  beklemiyorum. Rus turistler başka ülkelere gitmekten vazgeçecekler belki ama Türkiye’ye daha çok gelecekler”diye konuştu. 

Rusya’dan rezervasyonlarda düşüş ve iptaller yaşanması üzerine, Başbakan Ahmet Davutoğlu geçen ay yaptığı açıklamada, Rusya başta olmak BDT ülkelerinden gelecek yolcu uçaklarına 6 bin dolar yakıt desteği verileceğini açıklamıştı. Ayrıca, tur operatörlerine hazine destekli kredi kefaleti sağlanacağı duyurulmuştu.

 Rusya’ya bağlı Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açıklama yapan Zeybekci, Rus turistleri Türkiye’ye daha fazla çekmek istediklerini dile getirdi. Sağlık turizminde, Rusya’daki aktif pazarlamaları Bakanlık olarak  desteklediklerini vurgulayan Zeybekci, “Türkiye’de faaliyet gösteren bir şirket, Rusya’da, Tataristan’da büro açarsa, burada çalışanlara,...