03 / 05 / 2024

Nihat Zeybekci türkiye büyüme rakamları

Nihat Zeybekci türkiye büyüme rakamları

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda "Türkiye, dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmak üzere. Çok güzel belirtiler vermeye başladı" dedi

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Türkiye’nin göç sorunu meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Türkiye’nin göç sorununu meclis gündemine taşıdı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tamer Saka, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı oldu!

TÇMB Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini üstlenmesi nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılan Nihat Özdemir’in yerine, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Tamer Saka’yı görevlendirdi...

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.

Nihat Zeybekci: Projelerimizi İzmir'i dinleyerek hazırladık!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, " İzmir'in genel bütün sorunlarını 14 başlık altında belirli bir takvime bağlayan çalışmamız bitti. Şu an onların sunumuyla ilgili hazırlık yapıyoruz. Bu projelerimizi İzmir'i dinleyerek hazırladık" dedi.

Nihat Zeybekci Türk müteahhitlerle Japonya'da görüşecek!

Dün Japonya’nın başkenti Tokyo’ya giden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk müteahhitlik sektörünün önde gelen firmalarıyla Japonya’da temaslarda bulunacak.

Nihat Zeybekci: Libya ile müteahhit sorununu çözeceğiz!

Libya-Türkiye Yatırım ve Kalkınma Konferansı'nda konuşma yapan Nihat Zeybekci, müteahhitlik firmaları ile işveren kuruluşların bir an önce görüştürülmesi gerektiğini söyledi...

Nihat Özdemir, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği başkanı oldu!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği 60. Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği seçildi.

Türkiye inşaat sektöründe dünya ikincisi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye inşaat sektörünün dünyada ikinci sırada geldiğinin altını çizerek, Türk müteahhitlerin dünya genelinde yaklaşık 350 milyar dolarlık projeler gerçekleştirdiğini söyledi.

Türkiye dünyanın en büyük havaalanı yapıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 13. Taze İncir Festivali'nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Zeybekci, ''Dünyanın en büyük havaalanını yapmak üzere Türkiye harekete geçti'' dedi.

Türkiye Ticaret Merkezi Tahran'da açıldı!

Dünyada açılacak 20 merkezden biri olan Türkiye Ticaret Merkezi'nin (TTM) açılışı gerçekleşti. Tahran'da bulunan merkezin açılışına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci katıldı.

Türk müteahhitler dünyayı inşa ediyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Türk müteahhitlerin 114 ülkede yaklaşık 342 milyar dolar ciro yapıldığını söyledi. Zeybekci, yeni bir dünya kurulacaksa Türkiye’nin bu düzeni oluşturacak ülkelerden biri olacağını dile getirdi.

Türkiye'de yatırım patlaması yaşanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, geçen hafta Türk varlıklarına olan talebin uluslararası piyasalarda gözle görülür bir canlanma içerisinde olduğunu dile getirdi.

Nihat Zeybekci türkiye büyüme rakamları Haberi

Nihat Zeybekci türkiye büyüme rakamları


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye, dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmak üzere. Çok güzel belirtiler vermeye başladı" dedi.


Zeybekci, Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda geçen yıl "Taksim Meydan Projesi"nde kopartılan fırtınayı herkesin bildiğini söyledi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sırada Afrika gezisinde olduğunu anımsatan Zeybekci, "Başbakan Yardımcımız, platformdakilerle görüşme yaptı ve ne istediklerini sordu. Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç, onlarla görüştü. Hükümetle görüştüler, çıktılar dışarıya. Gazeteciler sordu, 'ne istediniz' diye? 'Hükümete taleplerimizi ilettik' dediler. Üçüncü havaalanı, üçüncü köprü, Körfez Geçiş Köprüsü, nükleer santraller durdurulsun... Talepler bu şekilde devam ediyor. Hani ağaçtı, hani Taksim'di?" diye konuştu.


Zeybekci, olaylar sırasında yabancı basının iki hafta önce canlı yayın araçları kiraladığını, 15 gün boyunca yayın yaptığını hatırlatarak, gösterilerde yer alan 150 yabancı ülke...