06 / 05 / 2024

Niksar Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi nerede

Niksar Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi nerede

Tokat’ın Niksar ilçesinde beş aydır tadilat dolayısıyla kapalı durumda bulunan Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi ibadete açıldı. Keşfi Camisi, 2016’da yeni yılın ilk cuma günü ibadete açıldı.

Gabar'daki petrol keşfi Türkiye'nin enerji ihtiyacını karşılar mı? İşte yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar'da petrol keşfi yapıldığını açıkladı. Güvenlik Politikları Uzmanı Mete Yarar CNN TÜRK'te günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol rezervini yorumladı. İşte tüm detaylar...

Bakan Dönmez’dan flaş gaz açıklaması! İşte Karadeniz gazının verileceği tarih

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ettiği Filyos Limanı’nda, Karadeniz’de 2020 yılında keşfi yapılan doğal gazın sisteme verileceği net tarihi açıkladı.

20 bin onsluk altın keşfinden yeni açıklama geldi! Kulaklarınıza inanamayacaksınız

Eskişehir’deki 20 bin onsluk altın keşfi müjdesinin geldiği sahada güvenlik önlemleri ve iş makineleri ile sondaj faaliyetleri devam ediyor. Şirket tarafından yeni keşfin ardından hızlanan çalışmalar ile ilgili açıklama geldi. Kulaklarınıza inanamayacaksınız...

Karadeniz'de bulunan doğal gaz çalışmasında kritik adım! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti

Türkiye, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Fatih Sondaj Gemisi'nin Sakarya Gaz Sahası içindeki Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküplük doğalgaz keşfi yaptı. Bulunan gazın karaya taşınmasına kullanılacak dev vanalardan ilki Filyos'a getirildi.

Foldcity'den ev alacaklara yeni kampanya!

Nef, patentli keşfi “Foldhome” konseptini bir adım ileriye taşıyor. Paylaşım ekonomisini gayrimenkul sektörüne taşıyan Nef’in yeni keşfi “Foldcity” ile Nef müşterileri artık şehrin onlarca farklı lokasyonunda bulunan Nef projelerini kullanabilecek.

Kırcami'nin imar sorunları için bilirkişi keşfi yapıldı!

Antalya’nın Kırcami bölgesinde 30 yıldır süren imar sorunları için Şehir Plancıları Odası’nın açtığı plan iptal davasında bilirkişi keşfi yapıldı.

Gayrimenkulde İzmir’in yıldızı parlıyor!

Yeni otoyolla İstanbul ile mesafenin 3.5 saate inmesi, İstanbullu müteahhitlerin keşfi ve göç, İzmir’i konut sektörünü yükselişe geçirdi. İzmir'de konut fiyatları yüzde 18.66 arttı. 

Yabancı yatırımcının Türkiye keşfi sürüyor!

Türkiye genelinde ağustosta 120 bin 198 konut satıldı. Yüzdesel artış 4,7 oldu. Aynı dönemde yabancıya konut satışında ise yüzde 11,4 artış yaşandığı belirtildi.

Çeşme'de RES projelerine bilirkişi incelemesi!

İzmir’in Çeşme ilçesinde Sarnıç ve Ovacık bölgesindeki RES’lerle ilgili, "Kümülatif Çevre Etkisi" keşfi yapıldı.

İsrail gazı ihalesi için Türk şirketlerine davet!

Türkiye ve İsrail Enerji Bakanları, Akdeniz'deki İsrail gazını doğrudan Türkiye'ye taşıyacak doğalgaz boru hattı için görüşmelere başlama kararı aldı. İsrailli Bakan, kasım ayında ülke sularında doğalgaz keşfi için açılacak ihaleye Türk şirketlerini de davet etti.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali için bilirkişi keşfi!

Akkuyu Nükleer Güç Santrali projesinin Danıştay’a taşınan iptal davasında, proje sahasında bugün bilirkişi keşfi yapılacak.

İzmir'de Res davasının keşfi yapıldı!

İzmir’de Çeşme Marina’nın yanındaki Karadağ bölgesinde Okman Enerji şirketinin yapmakta olduğu Rüzgar Enerjisi Santrali (RES) için "ÇED gerekli değildir" kararına karşı Çeşme Belediyesi’nin açtığı iptal kararı davasının keşfi yapıldı.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

Niksar Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi nerede Haberi

Niksar Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi nerede

Tokat’ın Niksar ilçesinde beş aydır tadilat dolayısıyla kapalı durumda bulunan Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi ibadete açıldı.


Geçen yıl Temmuz ayında tadilat ve bakım çalışmalarına başlanılan ve çalışmaları tamamlanan Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi yeniden ibadete açıldı. Keşfi Camisi, 2016’da yeni yılın ilk cuma günü ibadete açıldı. Cuma namazı öncesi camiye girerek incelemelerde bulunan AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Akyol, caminin yenilenen halini beğendiklerini söyledi.


Cami, iç ve dış kesimlerinin yanı sıra minaresi ile geniş kapsamlı bir tadilattan geçti. Caminin içerisinde duvarlar ve kubbelerde bulunan yazı ve süslemeler Süleymaniye Camisinin aslına uygun yapıldı. Beş aylık bakım ve tadilat çalışmalarının ardından yenilenen Keşfi Camisinin açılışı ise protokol üyelerinin de...