04 / 05 / 2024

Nil Karaibrahimgil köşk mü aldı

Nil Karaibrahimgil köşk mü aldı

Reklamcı Serdar Erener ve 10 yıllık birliktelikten sonra 2010 yılının ocak ayında evlendiği eşi Nil Karaibrahimgil, uzun arayışlardan sonra yeni evlerini buldu.

Üniversite öğrencileri için müjdeli haber! Toplu taşıma binişleri artık ücretsiz olacak

Bursa Nilüfer Belediye Meclisi, üniversite öğrencilerini sevindirecek bir karara imza attı. Artık öğrenciler toplu taşıma hizmetlerinden ücret ödemeden yararlanabilecekler. Bursa’da hayata geçirilecek bu uygulama, öğrenciler için oldukça avantajlıdır. İşte bu yeni uygulama hakkındaki ayrıntılar...

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Bursa'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla apartman, arsa, çalılık ve tarla sahibi olma fırsatı!

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkulü yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor....

Maksim Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Maksim Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Nil Tüzün tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde önyargısız pazarlık hayati önem taşıyor!

Milliyet Gazetesi yazarı Nilüfer Kas, bugünkü köşe yazısında gayrimenkulde pazarlığın nasıl yapılacağını kaleme aldı.

Kestel Belediyesi'nden 42.5 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Bursa Kestel Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Başköy Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı 42 milyon 542 bin 552 TL'ye satıyor...

Nilüfer Belediyesi'nden emlak vergisi ödemelerinde kolaylık! 

Bursa Nilüfer Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların emlak vergisi borçlarını ödemeleri için kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar bu imkanlar sayesinde belediyeye gelmeden ödeme yapabilecek.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

1n1k Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1n1k Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nil Nisa Dede tarafından kuruldu.

Nilüfer'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi, Demirci Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen fabrikanın yıkımını gerçekleştirdi.

Nil Karaibrahimgil köşk mü aldı Haberi

Nil Karaibrahimgil köşk mü aldı

Reklamcı Serdar Erener ve 10 yıllık birliktelikten sonra 2010 yılının ocak ayında evlendiği eşi Nil Karaibrahimgil, uzun arayışlardan sonra yeni evlerini buldu.


İkili, Tarabya sırtlarındaki 3 katlı bir köşkü satın almak için kesenin ağzını açtı.



MİNİK AZİZ ARİF KÖŞKTE BÜYÜYECEK


Erener-Karaibrahimgil çifti 25 milyon lira değerindeki bin metrekarelik ev için kaparoyu ödedi. Havuzlu evlerini zevklerine göre dekore ettirecek olan çift, bir yaşındaki oğulları Aziz Arif’i burada büyütecek.


Nil Karaibrahimgil ile eşi Serdar Erener, şu an köşkte yaşayan kiracı bir ay sonra çıkınca yeni evlerine...