05 / 05 / 2024

Nil Yapı

Nil Yapı

34 markalı projelerin ikincisi olan tem 34, 200.000 metrekarelik kapalı alanıyla İstanbul’un en önemli üretim, depolama ve sanayi merkezi olarak konumlanıyor.

Bursa Nilüfer For City'de 36 ay vadeyle! 2025'te teslim! 

Nilüfer For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 336 konutun yer aldığı Nilüfer For City projesinden 36 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Nilüfer Belediyesi'nden ticaret imarlı 3 arsa!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Aralık'ta yapılacak.

Nilüfer Belediyesi'nden sanayi alanı imarlı arsa!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığın, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi toplu konut imarlı 7 arsa satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan toplu konut alanı imarlı yedi arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık iş yeri! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Nilüfer'de yer alan iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 7 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

TOKİ Bursa Nilüfer 2022 projesi 12 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Nilüfer 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Nilüfer projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Nilüfer 2022 ucuz konut projesi...

Ysn Nil Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Nil Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yasin Arduç tarafından kuruldu.

Bursa Nilüfer'de 35.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de 35 milyon 811 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Trend GYO Nilüfer İrfaniye'deki arsasını 47.8 milyon TL'ye sattı!

Trend GYO'nun portföyünde bulunan Bursa'nın Nilüfer İlçesi İrfaniye mahallesi H21C02D4C pafta 122 ada numaralı 1 nolu parselde bulunan Nilüfer İrfaniye arsasının satışı KDV (yüzde 18) dahil toplam 47 milyon 790 bin TL'ye yapıldı.

Nil Yapı Haberi

Nil Yapı

Akyapı, Eşbah Yatırım ve Nil Yapı ortaklığı Tem 34 projesini Esenyurt’ta hayata geçiriyor.


İstanbul’un sanayi üssü̈ haline gelmiş olan Esenyurt’ta konumlanan tem 34, toplam 200.000 metrekarelik kapalı alanıyla, tem 34-1 ve tem 34-2 olmak üzere iki etaptan oluşuyor.


Tek katta 400 metrekareden 25.000 metrekareye kadar depolama alanı bulunan ve toplamda 200.000 metrekarelik kapalı alana sahip tem 34, üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını sağlayabilecek bir sanayi kompleksi olarak öne çıkıyor.


Metrekaresi KDV hariç 2.300 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan TEM 34, her sektöre uygun statik yapısı, büyüklüğü ve modernliği ile sanayi ve depolama faaliyetlerine yeni bir anlayış getiriyor.


Bölgenin en yeni, teknolojik, prestijli ve inovatif projesi olan tem 34 ile üretim, depolama iki etaba yayılıyor.


Projenin terasında açık otopark yer alacak. Ayrıca tüm...