12 / 05 / 2024

Nilgün Akyüz

Nilgün Akyüz

Nilart Mimarlık Müteahhitlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Akyüz ve Abdulhakim Akyüz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bahçelievler, Şirinevler, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu.

Alper Akyüz Kimdir?

Alper Akyüz kimdir? Alper Akyüz’ün mesleği nedir? Alper Akyüz nereden mezundur? İşte detaylar!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Emre Eker tarafından kuruldu.

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Esnafın yüzünü güldürecek 35 milyarlık kredi fırsatı! Başvurular başladı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdesi verilen ve daha sonra Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin detaylarını açıkladığı 60 milyar liralık KGF destek paketleri için başvurular alınmaya başlandı. Destek paketleri sayesinde esnafın yüzü gülecek...

İnşaat sektörünün gözü Türkiye Ekonomi Modeli'nde!

İnşaat sektörünün gözü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yarın açıklanacak olan Türkiye Ekonomi Modeli'nde...

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Akyüz tarafından kuruldu.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta  2 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgut Akyüz tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti!

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti. Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

İzmit Çınar Evler projesinde detaylar gün yüzüne çıktı!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin detayları gün yüzüne çıktı. 

Nilgün Akyüz Haberi

Nilgün Akyüz

Nilart Mimarlık Müteahhitlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Akyüz ve Abdulhakim Akyüz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bahçelievler, Şirinevler, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu.


Nilart Mimarlık Müteahhitlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK-MÜHENDİSLİK  a- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir...