13 / 05 / 2024

Nilgün Deniz kim

Nilgün Deniz kim

Mimar Nilgün Deniz kimdir? Mimar Nilgün Deniz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nilgün Deniz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nilgün Deniz...

Ayda 120 bin TL kira verilir mi? Veren ne iş yapıyor?

Sosyal medya fenomeni Nilgün Tap, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile aylık 120 bin TL kira ödeyenlerin kim olduğunu sordu.  İşte Nilgün Tap'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu kim oldu?

Bu hafta yatırım araçları arasında geçen yılın gözdesi Borsa İstanbul, yatırımcısını üzerken, diğer yatırım enstrümanlarında nasıl bir seyir gözlendi? Hangi yatırım aracı yatırımcısını sevindirdi?

Kamerası en iyi telefonlar açıklandı! Apple bu listeyi görmesin! Bakın zirveye kim geçti! 19 Ağustos 2022 fiyat listesi

DxOMARK kamerası en iyi telefonları açıkladı! Bu listeyi Apple'dan saklayın! Bakın kamerası en iyi telefon hangisi oldu! İşte kamerası en iyi 10 telefon ve 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Herkes eteğindeki altını, doları euroyu ve gümüşü döksün! Bakın kazanan kim oluyor!

Son günlerde altın, dolar, euro ve gümüş fiyatlarında yükselişler yaşanıyor. Kazançlı çıkmak isteyen yatırımcılar ise yatırım için altın mı, dolar mı, euro mu, gümüş mü? sorusuna cevap arıyor. Yatırımcılar yatırım yaparken neye dikkat etmeli?

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Aidat ödemeyen kiracının borcunu kim öder?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında site aidatlarını kaleme aldı. 

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Satın alacağı gayrimenkulden vazgeçenler dikkat!

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, "Kamu alacaklarına yönelik hacizli menkul malların açık artırmayla satımına katılacaklardan yüzde 5 teminat alınmasını getiriyoruz" dedi ve konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çankaya Açelya Apartmanı'nın sorumlusu kim? 

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Açelya Apartmanı'nın istinat duvarında çökme meydana gelmişti. Bina önünde önlem almadan kazı çalışması yapan müteahhit Süleyman A. ile hafriyat şirketi sahibi Serkan K. ve kepçe operatörü Özkan K. gözaltına alındıktan sonra mahkeme sonrasında serbest kaldı.  

Nilgün Deniz kim Haberi

Nilgün Deniz kim

Nilgün Deniz kimdir?

1977’de Ankara’da doğdu. 2002 yılında GÜMMF Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 


Çeşitli firma ve projelerde tasarımcı mimar ve proje yürütücüsü olarak görev aldıktan sonra, 2006 yılından itibaren ACE Mimarlık’ta Parkoran Konutları, Parkofis, Anatolia-250 Renault Plaza, CNR Fuar Merkezi, D8 gibi projelerde proje yürütücüsü / mimar olarak görev yapmıştır.


Ace Mimarlık

"1985'te Ankara'da kurulan ofis 1995'ten beri A. Can Ersan ve Orçun Ersan yönetiminde ulusal ve uluslararası deneyimi ile mimarlık, mühendislik proje hizmetleri, kentsel tasarım, proje yönetimi ve danışmanlık vermektedir. 


Yaklaşımı, işlevsellik, estetik, ekonomi, çevre, enerji etkinliği ve kullanıcı rahatlığı gibi parametrelere odaklanarak en uygun çözümü...