05 / 05 / 2024

Nilüfer Balat yatırımları

Nilüfer Balat yatırımları

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Balat Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, “Mahallede yapılaşma tamamlandığında sağlık ocağı ve diğer sosyal ihtiyaçların giderileceği projelerimiz hayata geçecek” dedi.

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nader Mohammad Husseın Lambaz ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

MNTC Yapı Taahhüt ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

MNTC Yapı Taahhüt ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İnal Lafiş, Görkem Karaca, Kamil Can Gemici ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu. 

Wilma Elles yatırımlarını gayrimenkule yapıyor!

Başarılı ve güzel oyuncu Wilma Elles ticari yatırımlarını gayrimenkul üzerinden yapmayı tercih ediyor.Şu sıralar Filinta dizisinde boy gösteren Wilma Elles, gayrimenkulde tercihini bir kez daha Balat’tan yana kullandı.

Mısır iş dünyası Nilüfer'de yatırım alanı arıyor!

Mısır iş dünyası Nilüfer'de yatırım alanı arıyor. Mısır ve Körfez Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir grup iş adamı, Nilüfer'in gelişimiyle yakından ilgilendirdikleri söyleyerek özellikle inşaat alanında yatırım yapmak istediklerini bildirdiler.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

Nilüfer Balat yatırımları Haberi

Nilüfer Balat yatırımları


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ karavanıyla bu hafta Balat Mahallesi’ndeydi. Başkan Bozbey, Balat Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle halkının talep ve önerilerini dinleyen Başkan Bozbey, sıkıntıların giderilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi. Balat Mahalle Muhtarı Ersin Yetik de Başkan Bozbey ile makamında görüştü. Başkan Bozbey’e hizmetlerden dolayı teşekkür eden muhtar Yetik, Balat Mahallesi’nin nüfusunun 12 bina ulaştığını ve hızla arttığını belirtti. Mahallede park ve asfalt ihtiyacı olduğunu dile getiren Yetik, “İnşaat firmaları ulaşımı aksatıyor. Mahallemizin sağlık ocağı ve okula ihtiyacı var. Vatandaşlarımız bu konuda mağdur durumda” dedi.

Balat Mahallesi’nin gelişen bir bölge olduğunu belirten Başkan Bozbey de, “Burada yapılaşma devam ediyor. Yapılaşma tamamlandığında Nilüfer Belediyesi olarak gerekeni yapacağız. Sağlık ocağı ve diğer sosyal ihtiyaçların giderileceği projelerimizi hayata...