25 / 07 / 2024

Nilüfer Belediyesinin 2017 bütçesi ne kadar

Nilüfer Belediyesinin 2017 bütçesi ne kadar

Nilüfer Belediyesi’nin 355 milyon lira olarak öngörülen bütçesi Nilüfer Belediye Meclisi’nde kabul edildi. Başkan Mustafa Bozbey, “Amacımız denk bütçe olmasını sağlamaktır” dedi.

Bursa Nilüfer kura sonuçları 12 Temmuz 2017!

Bursa Nilüfer kura sonuçları 12 Temmuz 2017 henüz belli olmadı. Bursa Nilüfer kura sonuçları 12 Temmuz 2017 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM açıldı!

Özdilek Holding, 50 milyon dolarlık bir yatırımla 2017’nin ilk AVM’sini Bursa’da açtı. Holdingin ÖzdilekPark konseptine sahip üçüncü AVM yatırımı olan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, toplam 20 bin metrekare kiralanabilir alan, 4 kat ve 55 adet mağazası ile 1000 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.

Nilüfer Orange City fiyat listesi 2017!

Özdilek Grubu imzası taşıyan Orange City Bursa projesinde nakit alımlarda yüzde 8 indirim yapılıyor. İşte Nilüfer Orange City fiyat listesi 2017...

Nilüfer Belediyesi'nin 2017 bütçesi 355 milyon TL!

Nilüfer Belediyesi’nin 355 milyon lira olarak öngörülen bütçesi Nilüfer Belediye Meclisi’nde kabul edildi. Başkan Mustafa Bozbey, “Amacımız denk bütçe olmasını sağlamaktır” dedi.

Bursa Nilüfer'de emsal artışı gerilimi!

Akademik Odalar Birliği'ndeki toplantıda Mimarlar Odası Başkanı emsal artış kararından vatandaşların değil müteahhitlerin kazançlı çıkacağını savunurken, Nilüfer Sitesi sakinleriyse, "Bırakın biz de güvenli binalarda yaşayalım" diye konuştular

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Halk Bankası başvuru!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Halk Bankası başvuru işlemleri devam ediyor. Kura çekimi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi devam ediyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 240 ay vade seçeneği ile daire sahibi olunabiliyor.

Bursa Nilüfer'de kentsel dönüşüm şart!

Adalet ve Kalkınma Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ile yönetim kurulu üyeleriyle oluşan heyet Yeni Dönem Gazetesi'ni ziyaret ederek köşe yazarlarıyla buluştu. Heyet Bursa'daki dönüşümden bahsetti.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvuru dönemi devam ediyor. Projede toplam 1.200 adet konut emekliye özel olarak satılıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası kapsamında 1.200 adet daire satışa sunulacak. Başvuru bedeli olarak 500 lira talep edilen projede 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de emekliye özel bin 200 daire satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016 kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. 240 aya varan vade yapılabilen projede başvuru işlemleri devam ediyor.

Nilüfer Belediyesinin 2017 bütçesi ne kadar Haberi

Nilüfer Belediyesinin 2017 bütçesi ne kadar


Nilüfer Belediye Meclisi, Nilüfer Belediyesi’nin 2017 Mali Yılı Bütçesi, 2017-2019 Yılları Stratejik Planı ve 2017 Yılı Performans Programını görüşmek üzere toplandı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Nilüfer Belediyesi’nin 2017 yılı için öngörülen bütçesi 355 milyon lira olarak CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.

 
Bozbey: Amacımız denk bütçe

Bütçe ile ilgili oylama yapılmadan önce konuşan Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi olarak 12 kuruma pay ödediklerini söyledi. Başkan Bozbey, “Kültür Turizm Tanıtma Birliği, Kalkınma Ajansı ve İller Bankası gibi kurumlara yönetim giderleri adı altında pay aktarıyoruz. Toplama baktığınızda 10 milyon lira civarında bir payı dış kurumlara her yıl ödüyoruz” diye kaydetti.

Nilüfer Belediyesi’nin cari gider ile yatırım giderlerini dengelemeye çalışan bir kurum olduğunu ifade eden Başkan Bozbey, “Zaman içinde yatırımlar arttıkça...