05 / 05 / 2024

nilüfer bölgesel yeraltı otoparkı

nilüfer bölgesel yeraltı otoparkı

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından İhsaniye Hayat Sokak' ta, insan ve araçlara hitap edecek, üzeri park olarak tasarlanan bölgesel yer altı otoparkı düzenlenen törenle hizmete açıldı....

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 16 adet gayrimenkul satılıyor! Fiyatları gören şok oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çamlık ve Başköy Mahallelerinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen detaylar ve fiyatlar...

Bursa Nilüfer'de 24 taksitle tarla ve apartmanlar satışa sunuluyor! Büyük fırsat! 

Bursa Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 1 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Nilüfer Belediyesi'nden OSB'lerin emlak vergisine ilişkin açıklama!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Nilüfer'in 'sanayi kenti' kimliğini mevcut haliyle korumak, ama 'tarım kenti' kimliğini büyütmek istiyoruz" dedi. Erdem, OSB'lerin emlak vergilerinden muafiyetiyle ilgili kararlar sebebiyle kaynak kaybı yaşadıklarını belirtti.

Trend GYO, Nilüfer'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Trend GYO, Bursa Nilüfer'de 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7561 ada 2 numaralı parsel de kayıtlı arsa üzerinde kat karşılığı "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla yapı ruhsatı alındı.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karar ile Nilüfer Belediye Encümeni de, belirlenen binaların yıkımı gerçekleşti.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Trend GYO'dan Nilüfer'e yeni proje!

Trend GYO, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7651 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı.

Bursa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Nilüfer'de 7.2 milyon TL'ye arsa satıyor!

Bursa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Demirci Mahallesi, 3354 ada 7 parseldeki 4 bin 802,64 metrekare büyüklüğündeki arsayı 7 milyon 203 bin 960 TL'ye satıyor...

Nilüfer'de kaçak villanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen villanın yıkımına başlandı.

nilüfer bölgesel yeraltı otoparkı Haberi

nilüfer bölgesel yeraltı otoparkı


Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından İhsaniye’de insan ve araçlara hitap edecek, üzeri park olarak tasarlanan bölgesel yer altı otoparkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.


İhsaniye Hayat Sokak’ta hizmete açılan projenin açılışında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Önce insan’ felsefesiyle, sosyal belediyecilik çalışmalarına yön verdiklerinin altını çizdi.


İnsanın düşünülmediği hiçbir projenin doğru olmadığının altını çizen Başkan Bozbey, “Sonrasında ise bunun sorunlarıyla boğuşmak hem ülkeye, hem kentlere zarar verir. Onun için yapılacak tüm proje, program, yasa, anayasa ve her türlü hizmetin önce insan ilkesiyle hazırlanması gerekiyor.” dedi.


Vatandaşa değer kattıkları için ‘Başarı ödülü’ alarak, “önce insan” felsefesinin meyvesini en anlamlı şekilde gözler önüne serdiklerini aktaran Bozbey, “İhsaniye, Nilüfer’in en yoğun mahallelerinden biri olacak. İhsaniye’de hem vatandaşın işini kolaylaştıracak, hem de halka nefes aldıracak bir hizmete...