02 / 05 / 2024

nilüfer bölgesi satılık daire

nilüfer bölgesi satılık daire

Marka Rezidans 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede daire alanları 234 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor. "Marka Rezidans nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Nilüfer Belediyesi'nden satılık arsa hissesi! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkule ait hisseyi satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 111 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

nilüfer bölgesi satılık daire Haberi

nilüfer bölgesi satılık daire

Marka Rezidans daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 26 ve 21 katlı kule 14 katlı home office bloğu olarak yükseliyor.


Marka Rezidans Sur Yapı imzasıyla hayata geçirildi. Daire alanlarının 234 metrekare ile 289 metrekare arasında değiştiği projede toplam 316 tane rezidans daire bulunuyor.


Marka Rezidans projesinde AVM alanında 220 mağaza bulunuyor. 65 bin metrekaresinin kiralanabilir alana ayrılan proje 1.3 milyar TL yatırım bedeline sahip."Marka Rezidans nerede? sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Marka Rezidans dairelerin fiyatları 330 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 869 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Proje 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Marka Rezidans nerede?

Marka Rezidans projesi Bursa'nın Nilüfer bölgesinde yükseliyor. Dairelerin manzarası olarak Uludağ seçildi.


Marka Rezidans...