06 / 05 / 2024

nilüfer çayı üzerine yapılan köprü

nilüfer çayı üzerine yapılan köprü

Bursa İl Özel İdaresi tarafından Nilüfer ilçesinin Badırga ve Mudanya’ nın Yörük yenicesi köylerini birbirine bağlamak için Nilüfer Çayı üzerine yapılan köprü törenle hizmete açıldı...

Bursa Nilüfer For City'de 36 ay vadeyle! 2025'te teslim! 

Nilüfer For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 336 konutun yer aldığı Nilüfer For City projesinden 36 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Nilüfer For City'de hiç peşinatsız 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Nilüfer For City projesinde toplam 336 konut yer alıyor. İşte Nilüfer For City projesi ile ilgili merak edilen detaylar....

Bursa Nilüfer Westion'da yüzde 50 peşinatla! Haziran 2024'te teslim!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Westion projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nilüfer Westion projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

TOKİ Bursa Nilüfer 2022 projesi 12 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Nilüfer 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Nilüfer projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Nilüfer 2022 ucuz konut projesi...

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

Nilüfer'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi, Demirci Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen fabrikanın yıkımını gerçekleştirdi.

Nilüfer'den AVM’lerin açılmasına tepki!

Şarkıcı Nilüfer Yumlu, vaka ve ölüm sayılarının yeniden artması üzerine AVM'lerin açılmasına tepki gösterdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Nilüfer kentsel dönüşümde hedefine ulaştı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir adaylığı ve Bursa'nın sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Nilüfer'in kentsel dönüşümde çok ayrı bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Nilüfer, kızı Ayşe'ye 2 milyon TL'lik ev aldı!

62 yaşındaki sanatçı Nilüfer, verdiği konserlerden kazandığı parayı konuta yatırıyor. Nilüfer son olarak İkitelli'de yapılan lüks bir projeden iki milyon değerinde daire satın aldı.

Nilüfer İlay Cami açıldı!

Bursa Nilüfer'e bağlı İrfaniye Mahallesi'nde Bursaspor Başkanı Ali Ay ve sahip olduğu tekstil firmasının çalışanları tarafından yaptırılan İlay Cami açıldı. 

İşte Nilüfer'in Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villası!

Nilüfer; kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeği ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home'a açtı.

Nilüfer Belediyesi'nde aslan payı ulaşımın!

Bütçeden, en büyük pay olan 60 milyon lirayı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne ayıran Nilüfer Belediyesi, yılın ilk yedi ayında yaklaşık 50 bin ton malzemeyle 36 kilometre asfalt kaplama yaptı.

nilüfer çayı üzerine yapılan köprü Haberi

nilüfer çayı üzerine yapılan köprü


Bursa İl Özel İdaresi tarafından Nilüfer ilçesinin Badırga ve Mudanya’nın Yörükyenicesi köylerini birbirine bağlamak için Nilüfer çayı üzerine yapılan köprü törenle hizmete açıldı.


Yörükyenicesi ile Badırga köylerini birbirine bağlayan köprünün açılışında konuşan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, köprülerin mesafeleri kısaltacağını belirterek, “Bu köprümüz her şeyden önce Yörükyenicesi köyümüz ile Badırga'yı ve İzmir yolunu birbirine bağlayacak. Mesafeleri kısaltacak. İzmir yolundan çıkıp sahile varmak isteyen insanların da yolu kısalmış olacak. Sahile varmak için de bu yol kullanılacak. Organize sanayi bölgesinde çalışan vatandaşlarımızın da ulaşımını çok rahatlatacak. İnşallah önümüzdeki yaz işlerimizi devrettiğimiz Büyükşehir Belediyesi bu yolun asfaltını da en kısa zamanda tamamlar ve İzmir yolu ile Yörükyenicesi ve sahil arasındaki bu yol asfaltlı hale gelmiş olur. Böylece ulaşım daha da kolaylaşmış olur" dedi.


"Köprüler mesafeleri...