29 / 04 / 2024

Nilüfer deresi projesi

Nilüfer deresi projesi

Bursa'nın doğusundan sonra batı bölgesine de çevre yatırımlarıyla nefes aldıran Biiyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer Deresi'ne akan atık suların tamamının arıtılarak derelere verilmesini sağlayacak projenin protokolü törenle imzalandı.

Nilüfer For City'de hiç peşinatsız 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Nilüfer For City projesinde toplam 336 konut yer alıyor. İşte Nilüfer For City projesi ile ilgili merak edilen detaylar....

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

TOKİ Bursa Nilüfer 2022 projesi 12 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Nilüfer 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Nilüfer projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Nilüfer 2022 ucuz konut projesi...

Trend GYO, Nilüfer'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Trend GYO, Bursa Nilüfer'de 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7561 ada 2 numaralı parsel de kayıtlı arsa üzerinde kat karşılığı "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla yapı ruhsatı alındı.

TOKİ'den Bursa Nilüfer'e 246 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Nilüfer projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 projesi nerede? TOKİ Bursa Nilüfer fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Nilüfer kurası ne zaman? TOKİ Bursa Nilüfer başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Bursa Nilüfer 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

Nilüfer’de 4 yılda 53 milyon liralık kira ödemesi yapıldı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Dönüşüm kapsamında vatandaşların mağdur olmaması için 4 yılda 53 milyon liralık kira ödemesi yapıldı.

TOKİ Nilüfer'de 1.201 emekli konutunu teslim etti!

Bursa Nilüfer'de TOKİ'nin "Emeklilere İkinci Bahar" projesi kapsamında ürettiği bin 201 konutun kuraları çekildi, konutların anahtarları sahiplerine teslim edildi...

TOKİ Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor!

TOKİ  Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor. Emekli vatandaşlar için yapılan bin 201 konutluk projede yaşam başlıyor. 

Çohanlar İnşaat'tan Bursa Nilüfer'e 730 konut geliyor!

Çohanlar İnşaat, Bursa Nilüfer'de konut projesi yapacak. 730 konuttan meydana gelecek proje 2 yıl içinde teslim edilecek..

Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli kura sonucu 1201 konut!

Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli Projesi'nde yer alan 1201 konutun kura çekilişi Perşembe günü gerçekleştirilecek. Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli kura sonucu 1201 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Bursa Nilüfer'de yapı ruhsatında peyzaj zorunlu oldu!

Nilüfer Belediyesi, inşaat ruhsatı alımına peyzaj projesi zorunluluğu getirdi. Uygulama ile birlikte yerel yönetimlere örnek olmak ve Bursa genelinde domino etkisi yaratmak amaçlanıyor.

Nilüfer Konaklı'ya örnek plan!

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Konaklı Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Konaklı'nın planları hakkında bilgi verdi.

Nilüfer deresi projesi Haberi

Nilüfer deresi projesi

Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ'nin attığı tarihi adımla 2 yıl içinde koku ve kirlilikten kurtulacak olan Nilüfer Deresi pırıl pırıl akacak. Bursa'ya hizmetleriyle değer katan Biiyükşehir Belediyesi, çevre yatırımlarıyla da kenti sağlıklı bir geleceğe taşımaya devam ediyor. Bursa'yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek üzere çalışmalarına yön verdiklerini anlatan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Biiyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe. Biiyükşehir Belediyesi ve BUSKİ'nin çevreye önem veren faaliyetlerini anlattı.


BURSA'YA 100 MİLYON TL'LİK HİZMET 

Bursa'yı daha kaliteli bir geleceğe ulaştıracak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Altepe, "Bursa'da çevreye önem veriyoruz. Gelecek kuşaklara temiz hava. 



temiz toprak bırakmak istiyoruz. Bursa'da üstyapı yatırımlarının yanı sıra yerin altında da büyük yatırımlar yapıyoruz. 

Yıllardır eksikliği çekilen çevre yatırımları bizim önceliğimiz oldu. 'Avrupa şehri Bursa' hedefiyle temiz bir...