30 / 08 / 2024

Nilüfer Dinçkök

Nilüfer Dinçkök

Akkök Holding’te Ali Raif Dinçkök ve Nilüfer Dinçkök Çiftçi’nin 47 kat sermaye artırımı, ortanca kardeş Ömer Dinçkök’ün başvurusuyla mahkemeden döndü. Ayrıca 19 yıl hapis istendi, işlem tefecilik sayıldı, 203 milyon TL’ye Hazine el koyabilir.

Nilüfer Alpiş Laden House'ta ilk 3 yıl düşük taksit fırsatı! Tapular hazır!

Bursa Nilüfer'de yükselen Nilüfer Alpiş Laden House'ta ilk 3 yıl düşük taksit fırsatı sunuluyor. Alpiş Laden House projesinde 264 konutun yanı sıra 28 adet cadde mağazası da bulunuyor.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi'nden emlak vergisi ödemelerinde kolaylık! 

Bursa Nilüfer Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların emlak vergisi borçlarını ödemeleri için kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar bu imkanlar sayesinde belediyeye gelmeden ödeme yapabilecek.

Nilüfer'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi, Demirci Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen fabrikanın yıkımını gerçekleştirdi.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Nilüfer Kas Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nilüfer Kas Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülifer Kas tarafından kuruldu.

Nilüfer'de kaçak villanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen villanın yıkımına başlandı.

TOKİ Bursa Nilüfer 246 konut ihalesi 5 Aralık'ta!

Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Bursa'nın en büyük ilçesi Nilüfer olacak! 

2035 yılında, Ulaşım Master Planı'na göre Nilüfer Bursa'nın en büyük ilçesi olacak. Yeni oluşturulacak sanayi alanlarında da nüfus yoğunluğu artacak.

Bursa Nilüfer'deki kaçak bina yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesindeki Atapark alanına imar planında park olan yere ruhsatsız olarak yapılan binanın yıkımına başladı.

Bursa Nilüfer'de 5.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın toplam satış bedeli 5 milyon 697 bin TL olarak belirlendi.

Nilüfer Dinçkök Haberi

Nilüfer Dinçkök

Akkök Holding’te Ali Raif Dinçkök ve Nilüfer Dinçkök Çiftçi’nin 47 kat sermaye artırımı, ortanca kardeş Ömer Dinçkök’ün başvurusuyla mahkemeden döndü. Ayrıca 19 yıl hapis istendi, işlem tefecilik sayıldı, 203 milyon TL’ye Hazine el koyabilir.


AİLE İÇİ 70 DAVA

Ali Raif ve Nilüfer Dinçkök ile onların çocuklarının yer aldığı yönetim kurulu üyelerinin yaptığı sermaye artırımının, kendisini yönetim kurulundan çıkarmaya yönelik bir girişim olduğunu savunan Ömer Dinçkök mahkemeye başvurdu. Üç kardeş arasında ‘Holdingi büyütmek için yapılan’ sermaye artırımına dair tartışmadaki dava sayısı 70’e ulaşırken, Akkök Holding ilk kez Türkiye’nin 10 büyük holdingi ve FORBES 100 listesine de giremedi. Bünyesinde 17 şirket ve 18 üretim tesisi bulunan Akkök Holding, gayrimenkulde Akmerkez, kimyada Aksa Akrilik, enerjide Akenerji ile Borsa İstanbul’da işlem görüyor.


‘GEREKSİZ ARTIŞA’ İPTAL

Sermayesi 13...