02 / 05 / 2024

nilüferde kentse yenileme

nilüferde kentse yenileme

Esentepe sakinleriyle buluşan Başkan Bozbey'in gündemini kentsel yenileme oluşturdu. Başkan Mustafa Bozbey, " Uygulamada vatandaş kazanmalı, kamu kazanmalı ve tabii ki yatırımcı da kazanmalıdır" dedi.

Kocasinan Nil Caddesi sil baştan!

Kocasinan’ın dört bir yanında eş zamanlı yenileme çalışmaları gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Nil Caddesi’ni asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak caddeyi, vatandaşın hizmetine sundu.

Central Balat projesine ne olacak?

Nilüferde, Çevre Otoyolu'nun Mudanya Karayoluyla birleştiği kavşakta'Central Balat'adıyla yapılmak istenen kule konut projesi, en yüksek yapı unvanı alacak.

Marka Rezidans ve AVM'de 1 ayda 35 milyon TL'lik satış!

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'deki Marka Rezidans ve AVM projesinin inşası 2017'de tamamlanıyor. Satışların devam ettiği projede, 1 ayda 35 milyon TL'lik ciro yapıldı Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı'nın Bursa Nilüferde bulunan Marka Rezidans ve AVM projesinde sona yaklaşıldı.

Nilüfer İhsaniye'de kentsel yenileme yapılacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İhsaniye'de kentsel yenileme yapılacağını bildirdi.

Londra'dan Nilüfer'e kentsel dönüşüm ziyareti!

Londra'nın Barking&Dagenham Belediye Başkan Yardımcısı Saima Ashraf, kentsel yenileme konusunda fikir alışverişinde bulunmak için Nilüfer Belediye Başkanı Muştala Bozbey'i ziyaret etti.

Mustafa Bozbey: Kentsel yenileme insan odaklı yapılmalı!

Başkan Burada projesi kapsamında makamını Ataevler Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Ataevler’de insan odaklı ve bütünsel kentsel yenileme yapılmalı” dedi. Bozbey, Ataevler’e yeni bir pazar alanı yapacaklarını da belirtti.

Nilüfer Gölyazı'da kentsel yenileme başlıyor!

Apollon Krallığı'nın eski merkezi Gölyazı, Bursa'nın Nilüfer ilçesinin yeni turizm umudu oldu. Geçen yıl 250 bin turist ağırlayan Gölyazı, mayıs ayında Nilüfer Belediyesi tarafından özgün yanları korunarak restore edilecek

Nilüfer'de kentsel yenileme anlayışı örnek olacak!

Nilüfer Belediyesi 2016 yılında hayata geçireceği yeni projelerle kenti geleceğe taşıyacak. Nilüfer Belediyesi yeni yılda Huzurevi, Karaman Dernekler Yerleşkesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu gibi dev yatırımları halkla buluşturacak.

Bursa Nilüfer kentsel yenilemede Türkiye'ye örnek olacak!

Nilüfer'de, belediyenin 2015 yılında en ağırlıklı maddelerinden biri olan "kentsel yenileme" insan odaklı gerçekleştirilecek. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenilemede Türkiye'ye model olacaklarını söyledi.

Nilüfer'deki kentsel yenileme nüfus yoğunluğunu artırmamalı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenileme konusunda karar alırken kriterlerin olması gerektiğini belirtti ve “Yapılacak yenileme nüfus yoğunluğunu artırmamalı” dedi.

Bursa Nilüfer'de kat artırımı imar planı görüşüldü!

Nilüfer Belediye Meclisi, Başkan Bozbey başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıda Büyükşehir Belediye Meclisi'nden gelen kentsel yenileme amaçlı kat artırımını öngören imar planı değişikliği talebi de görüşüldü.

Kentsel yenileme nüfus yoğunluğunu artırmamalı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenileme konusunda karar alırken kriterlerin olması gerektiğini belirtti ve “Yapılacak yenileme nüfus yoğunluğunu artırmamalı” dedi.

Mustafa Bozbey: Kentsel yenileme nüfus yoğunluğunu artırmamalı!

Nilüfer Belediye Meclisi, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Başkanlığı’nda olağanüstü toplandı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey toplantıda yaptığı açıklamada “Yapılacak yenileme nüfus yoğunluğunu artırmamalı” dedi.

nilüferde kentse yenileme Haberi

nilüferde kentse yenileme

Kentsel sorunların çözümü için Mahalle Komiteleriyle çalışma başlatan Milüfer Belediyesi. Esentepe Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek "'Kentsel Yenilemede Arayışlar" toplantısında mahallelinin görüş ve önerilerine kulak verdi. 

Karar alma süreçlerine vatandaşları la dahil etmek isteyen Nilüfer Belediyesi. Nilüferin belirlenen bölgelerinde yapılması planlanan kentsel yenileme çalışmalarının ilk etabında yer alan Esentepe Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirdi. Esentepe Mahalle Komitesi tarafından alman karar doğrultusunda Fethiye Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenilemenin gerekliliklerini anlattı. Nüüfer'de yenileme alanları olarak bölgeler belirlediklerini söyleyen Başkan Bozbey. Esentepe Mahallesi'nin de kentsel yenilemeye ihtiyacı olduğunun altını çizdi. 


VATANDAŞ KAZANMALI 


Esentepe Mahallesi sakinleriyle uygulama öncesinde birlikte karar almak istediklerini, sürecin her aşamasında ve kararlarda vatandaşın katılımını esas aldıklarını vurgulayan Bozbey, "Burada yapacağımız uygulama kentsel yenileme uygulamasıdır. Uygulama sonucunda gülümseyen...