09 / 05 / 2024

nilüferköy kaçak yapı yıkımı

nilüferköy kaçak yapı yıkımı

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlı bir şekilde devam ettiren Osmangazi Belediyesi, Nilüferköy Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak yapılan iki katlı bina inşaatını yıktı. 

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karar ile Nilüfer Belediye Encümeni de, belirlenen binaların yıkımı gerçekleşti.

Kayaköy 'kaçak köy' oldu!

Beş bin yıllık tarihe sahip, dünyanın gözünün üstünde olduğu Kayaköy, kaçak yapı yuvası oldu.

Bursa Nilüferköy'de kaçak inşaat yıkıldı!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlı bir şekilde devam ettiren Osmangazi Belediyesi, Nilüferköy Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak yapılan iki katlı bina inşaatını yıktı. 

Adnan Oktar'a ait kaçak yapılar için yıkım kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeni, Adnan Oktar grubunun yıllardır kullandığı Kandilli'deki villanın bulunduğu arazideki onlarca kaçak yapı için yıkım kararı aldı.

Çekmeköy derebandındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde dere taşkın alanında kalan kaçak yapılar yıkıldı; Çekmeköylü aileler yeni evlerine yerleşiyor.

Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıları affetmedi!

Kaçak yapıyla mücadeleyi dur durak bilmeden sürdüren Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıları affetmiyor.

Yıldırım'da kaçak yapılarla mücadele sürüyor!

Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birisini hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, diğer yandan da kaçak yapılarla mücadelesini devam ettiriyor.

Gümüşhane Santa Harabeleri'ndeki kaçak yapılar yıkılacak!

Gümüşhane'de yer alan Santa Harabeleri'ndeki kaçak yapılaşma için harekete geçildi. Gümüşhane Valiliği, bölgedeki yapılar için yıkım kararı aldı. 

Kaçak yapıyı yapana, yaptırana 1 yıl hapis!

İmar barışının kaçak yapılara yol açacağı yönündeki eleştirilerine de cevap veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Yapan, yaptıran, göz yuman en az 1 sene hapis yatacak" dedi...

Yıldırım'da 36 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. 

İlhami Yılmaz'a kaçak yapı davası!

CHP’li Ataşehir belediyesinde Battal İlgezdi’nin yerine gelen İlhami Yılmaz hakkında da “kaçak yapıya göz yumduğu” iddiasıyla dava açıldı. 

nilüferköy kaçak yapı yıkımı Haberi

nilüferköy kaçak yapı yıkımı

Osmangazi Belediyesi, Nilüferköy Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan iki katlı bina inşaatının yıkımını gerçekleştirdi. 

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlı bir şekilde devam ettiren Osmangazi Belediyesi, Nilüferköy Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak yapılan iki katlı bina inşaatının yıkımını gerçekleştirdi. 

Milliyet'te yer alan habere göre Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2018 yılı içerisinde yapıldığı ve İmar Barışı kapsamına girmediği tespit edilen kaçak bina, yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından iş makinesi ile yıkıldı. 

Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini ve mücadelenin kararlı bir şekilde süreceğini...