20 / 05 / 2024

Nınth Contınent Enerji iletişim

Nınth Contınent Enerji iletişim

Nınth Contınent Enerji İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Akın tarafından kuruldu. 

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Göksoy tarafından kuruldu.

Beko 970505 EB No Frost Buzdolabı kaç TL, en ucuz nereden alınır? 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Prosmart inverter kompresörlü Beko 970505 EB No Frost Buzdolabı, 455 litre hacme ve günlük 6 kilogram dondurma kapasitesine sahip. Peki, mavi ışık teknolojisi ile dikkat çeken Beko 970505 EB buzdolabının fiyatı kaç lira, enerji enerji sınıfı ne? 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Talha Şahin tarafından kuruldu.

Merkez Bankası’ndan enflasyon yorumu: Enerji ve hizmet grubu

Merkez Bankası, 24 yılın zirvesine çıkan enflasyona ilişkin açıklamasını yayımladı. Değerlendirmede enflasyondaki artışa en belirgin etkinin enerji ve hizmet gruplarından geldiği, doğalgaz fiyatlarının yurt içi enerji ücretlerinin yansımasıyla üretici fiyatlarındaki artışın da hızlandığı belirtildi.

Halk faturalarını ödemekte zorlanırken enerji şirketleri kar etmeye devam ediyor

İngiltere hazinesinin tahminlerine göre, Birleşik Krallık'taki gaz ve elektrik üreticilerinin önümüzdeki iki yıl içinde 170 milyar sterlinden fazla kar etmesi bekleniyor.

'Rekor enflasyon' İngiliz basınının gündeminde! 45 milyon vatandaş 'enerji yoksulluğu' çekecek!

İngiltere'de enflasyon Temmuz ayında yüzde 10,1'e artarak son 40 senenin zirvesine yerleşti. Enflasyon çift haneli rakamları görürken Guardian İngiltere'deki ailelerin üçte ikisinin önümüzdeki kış enerji faturalarını ödemekte güçlük çekeceğini belirtiyor.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane’de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane'de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hayati Rakıcı ve İrfan Coşar ortaklığında kuruldu.

Global Connect İnşaat Tarım Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Global Connect İnşaat Tarım Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Caner Çelik tarafından kuruldu.

Nınth Contınent Enerji iletişim Haberi

Nınth Contınent Enerji iletişim

Nınth Contınent Enerji İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Akın tarafından kuruldu. 

Nınth Contınent Enerji İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Enerji a. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak b. Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. c. Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama, kömür yıkama, kireç hazırlama, filtre ve desülfirizasyon sistem ve ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak....