08 / 05 / 2024

Nisa Otel İşletmesi ve Turizm

Nisa Otel İşletmesi ve Turizm

Nisa Otel İşletmesi ve Turizm Limited Şirketi, Altay Kurtuluş, Abdullah Özen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Nuzhet Efendi Sokak'ta kuruldu.

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na otel geliyor!

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından Arnavutköy'e bağlı Tayakadın mevkiideki İstanbul Yeni Havalimanı'nda otel yapılacak..

Beykoz Paşabahçe arazisine yapılacak otel için görüşmeler başladı!

Torunlar GYO, Beykoz Paşabahçe Tekel arazisi üzerinde otel yapmayı planlıyor. 317 milyon TL'lik bütçeyle yapılacak otelin işletmesi için görüşmelere başlandı.

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.

SeaPearl Ataköy'de otel ve rezidans işletmesi için anlaşma sağlandı!

Kuzu Grup tarafından İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi olarak hayata geçirilen SeaPearl Ataköy’de yer alan 201 odalı otel ve 62 adet rezidans ünitesinden oluşan bölümün işletilmesi için anlaşma sağlandı.

N5 Suites'ten otel-residence konsepti!

"N" markasıyla 18 proje hayata geçiren Özyurtlar İnşaat, N5 Suites ile Körfez bölgesinde çok tercih edilen otel-residence konseptini uyguluyor. Otel işletmesi altında tüm birimlerin değerlendirilebilmesi alıcı grupların tercihi.

Dap Yapı 4 otel için 600 milyon liralık yatırım yaptı!

Dap Holding, Maltepe Dragos’ta 600 milyon liralık yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Dubai merkezli otel zinciri Rotana ile anlaştı.

Future Park Projesi'nde otel bölümünü Wyndham işletecek!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. tarafından Esenyurt'ta yükselen konut, çarşı ve otel gibi donatılarla toplamda 2000 bağımsız birimden meydana gelen Future Park Projesi otel işletmesi için dünyanın ikinci en büyük zincir otel markası Wyndham ile el sıkıştı.

Hawthorn Suites By Wyndham Otel 2017'de açılacak!

Hiper Gayrimenkul, Future Park'taki otelin işletmesi için Wyndham ile anlaştı. 1632 konutluk proje içinde yer alacak 348 odalı Hawthorn Suites By Wyndham adını alan otel 2017'de açılacak.

Future Park'ın otel bölümü Wyndham’ın oldu!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. tarafından Esenyurt’ta yükselen konut, çarşı ve otel gibi donatılarla toplamda 2000 bağımsız birimden meydana gelen Future Park Projesi otel işletmesi için dünyanın ikinci en büyük zincir otel markası Wyndham ile el sıkıştı

Future Park otel projesini kim işletecek?

Future Park projesinde yer alan 232 odalı otel bölümü işletmesi için 5 büyük dünya markasından alınan tekliflerde sona gelindi. Peki Future Park otel projesini kim işletecek?

Eskişehir Bademlik Termal Otel ve SPA merkezinin işletmesi Rixos'a devrediliyor!

Eskişehir Bademlik termal otel ve SPA merkezinin işletmesi Rixos'a devrediliyor. Rixos Hotels, Polimeks tarafından Eskişehir Bademlik’te inşa edilen termal otel ve SPA merkezinin işletmesinin Rixos Hotels’e devir teslim anlaşmasını imzalayacaklar.

Tavros'un Rusya'daki 5 yıldızlı otel projesinin imzaları atıldı!

Rusya'nın Kaliningrad şehrinde 2015 yılında tamamlanması planlanan Tavros Yatırım Holding'e ait 5 yıldızlı otel projesinin imzaları atıldı. Otelin işletmesi için, uluslarası standart ve ölçeklerde önde gelen otel zincirleriyle görüşülüyor.

Nisa Otel İşletmesi ve Turizm Haberi

Nisa Otel İşletmesi ve Turizm

Nisa Otel İşletmesi ve Turizm Limited Şirketi, Altay Kurtuluş, Abdullah Özen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta kuruldu. 


Nisa Otel İşletmesi ve Turizm Limited Şirketi iş konusu; OTEL   Turizme yönelik otel, motel,bar,pansiyon, kamping, tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. TURİZM a. yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. her türlü seyahat acanteleri kurmak, kurulmuş acantelere ortak olmak. c. Ucak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yeri açmak. d. Hertürlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak,...