09 / 05 / 2024

nisan ayında tatil seçenekleri

nisan ayında tatil seçenekleri

Tur şirketleri, alternatif olarak özellikle Karadeniz turlarına ve termal turizm hizmeti veren otellere bu sene yoğun ilgi gösterildiğini belirtiyor. Farklı tatil seçeneklerini düşünen ailelerin Nisan ayındaki tercihi ilk tercihi Karadeniz oluyor...

ODMD açıkladı! 2024 Nisan ayında en çok hangi otomobil markaları satıldı...

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en çok satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Volkswagen olarak açıklandı.

Sur Tatil Evleri Antalya'da yılın ilk 3 ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı!

Sur Tatil Evleri GYO portföyünde yer alan  Sur Tatil Evleri Antalya projesindeki son dakika satış rakamları açıklandı. Projeden yılın ilk üç ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı. İşte ayrıntılar...

Peugeot'dan birçok modelinde nisan ayı kampanyaları!

Peugeot, nisan ayında müşterilerine çeşitli satın alma seçenekleri sağlıyor. Buna göre, yeni yıla girmemiz ile beraber birçok otomobil üreticisi, çeşitli kampanyalar ile karşımıza çıkıyor.

Borsa İstanbul’da son 10 yılda Nisan ayında neler oldu? Nisan'da en çok kazandıran hisseler

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksinin son 10 yılda Nisan aylarında gösterdiği performans masaya yatırıldı. Endeksin 10 yılın 8’inde yükseliş göstermesi yatırımcıları bu Nisan ayında da heyecanlandırdı. İşte Nisan ayında en çok kazandıran hisseler...

Nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı resmen açıkladı!

Milyonlarca kişi nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanından açıklama geldi. Nisan ayında Nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor?

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Nisan ayında başlayan ve ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası büyük ilgi gördü. Bu kapsamda konut aboneleri için ilk 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi. Peki bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek? Bedava doğalgaz kampanyası ne zaman sona erecek? İşte o tarih...

İngiltere'de ortalama konut fiyatları Nisan ayında yüzde 3,5 arttı!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan resmi verilere göre, İngiltere'de ortalama konut fiyatları, Nisan ayında yıllık bazda yüzde 3,5 artış gösterdi.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Nisan ayında yüzde 0,4 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin nisan ayına ilişkin mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verilerini yayımladı. Yayımlanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, nisanda bir önceki aya göre yüzde 0,4 azaldı.

Konut Fiyat Endeksi nisan ayında yüzde 4,7 arttı!

Fiyat Endeksi, nisan ayında aylık yüzde 4,7 artış yaşanırken, yıllıkta yüzde 121,3 artış meydana geldi. İşte detaylar!

Perakende satış hacmi Nisan ayında yüzde 27,5 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi rakamlara göre sabit fiyatlarla perakende satış hacmi, Nisan ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 27,5 oranında arttı.

Sanayi üretimi Nisan ayında aylık yüzde 0,9, yıllık yüzde 1,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Sanayi üretim endeksi, Nisan ayında aylık bazda yüzde 0,9, yıllık bazda yüzde 1,2 azalış gösterdi.

ABD'de tüketici kredileri Nisan ayında beklentileri aştı!

ABD'de tüketici kredileri, Nisan ayında 23 milyar dolarlık artışla beklenenden daha yüksek bir seviyeye ulaştı. Tüketici harcamalarındaki bu artış, ekonomik toparlanmanın devam ettiğine dair olumlu bir işaret olarak görülüyor.

Avro Bölgesi'nde işsizlik Nisan ayında yüzde 6,5 seviyesine geriledi!

​​​​​​​Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre,  Avro Bölgesi'nde işsizlik, nisan ayında yüzde 6,5 seviyesine geriledi...

nisan ayında tatil seçenekleri Haberi

nisan ayında tatil seçenekleri

Farklı tatil seçeneklerini düşünen ailelerin Nisan ayındaki tercihi ilk tercihi Karadeniz oluyor.


Tur şirketleri, alternatif olarak özellikle Karadeniz turlarına ve termal turizm hizmeti veren otellere bu sene yoğun ilgi gösterildiğini belirtiyor. Solunum rahatsızlıkları, cilt hastalıkları, kalp, damar ve strese bağlı çeşitli rahatsızlıkları olan hastalar ise kaplıcalarda şifa arıyor.


Ridos Termal Otel, bu konuda iyi bir seçenek. Tatilciler hem tedavi görüyor, hem de Karadeniz'in tüm doğa güzelliklerinden faydalanıyor. Bu aylarda boğa güreşleri, rafting, tracking, cip safari, tarihi mekanları, bozulmamış yaylalarındaki festival ve şenliklerle konuklarına unutamayacakları tatil imkanı sağlıyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olacağı gözüken Nisan ayında stresten bunalanlar için Karadeniz iyi bir seçim.

Yaz aylarında ise deniz ve güneşten yararlanmak isteyenler, Karadeniz sahilinde sayıları her geçen yıl artan plajları tercih edebiliyor. Tatilini...