10 / 05 / 2024

nisan lansman

nisan lansman

Yılın ilk 3 ayını durgun geçiren gayrimenkul sektörü, 'yüksek sezona' geçiyor. Bu yıl seçimler nedeniyle Nisan'a ertelenen lansmanlar sayesinde 10 bine yakın konut satışa çıkacak.

Yuki BM2000DP HECTOR'ün lansman özel yeni fiyatı belli oldu! İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yuki markasının elektrikli doğa dostu aracı HECTOR'ün, Motobike İstanbul 2022 lasman fiyatı belli oldu. Peki Hector'ün lansman fiyatı ne kadar? İşte 28 Nisan 2022 Hector özellikleri ve fiyat listesi...

Mesa Panorama fiyat listesi 5 Nisan 2022!

Mesa Panorama fiyat listesi 5 Nisan 2022 haberimizde yer alıyor. Lansman fırsatlarının sunulduğu projede 317 adet konut yer alıyor.

Nisan 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

2021 yılının Nisan ayında satışa sunulacak olan konut projeleri lansman dönemine özel fiyat ve kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Nisan 2021'de satışa çıkarılacak o projeler...

Nisan 2020'de satışa çıkacak konut projeleri!

2020 yılının Nisan ayında satışa çıkacak olan konut projeleri lansman dönemine özel kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Nisan 2020'de satışa çıkacak konut projeleri...

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Nef Brentford London teslimleri Nisan 2019'da!

Nef Brentford London teslimleri Nisan 2019'da gerçekleştirilecek. Lansmanı geçtiğimiz günlerde yapılan projede 1+0 ile 2+1 arasında daireler yer alıyor.

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 25 Nisan'da!

Real Group imzasıyla hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanının iptal edildiği açıklanmıştı. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı iptal edildi!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde  19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanı iptal edildi. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 19 Nisan'da!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan'da gerçekleştirilecek olan basın lansmanı ile ön satışlar başlayacak. 

Cer İstanbul basın lansmanı 12 Nisan'da!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul projesinin detayları 12 Nisan 2018, Perşembe günü kamuoyu ile paylaşılıyor.

Yakapark basın lansmanı 27 Nisan'a ertelendi!

İstanbul’da güvenilir konut projelerini hayata geçiren Y. Gülhan İnşaat, yeni projesi Yakapark’ı düzenlenecek lansman toplantısıyla tanıtıyor. 

Yakapark basın lansmanı 5 Nisan'da!

İstanbul’da güvenilir konut projelerini hayata geçiren Y. Gülhan İnşaat, yeni projesi Yakapark’ı düzenlenecek lansman toplantısıyla basına lanse edecek. 

Demir Country basın lansmanı 19 Nisan'da!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da inşasına başladığı Demir Country projesinin basın lansmanı için tarih belli oldu.

nisan lansman Haberi

nisan lansman

2014 yılının ilk 3 ayında hem mevsimsel şartlar hem de seçim gündemi nedeniyle beklemeye çekilen gayrimenkul sektörü, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından sezonu açıyor. 


Ocak-Mart arasında yıllık toplam cirosunun yüzde 10'unu yapabilen inşaat şirketleri, satışların açılacağı ve sektörün yeniden hareketleneceği 'yüksek sezona' giriyor. Geçtiğimiz yıllarda Mart ayında da hareketin başladığı sektörde, bu yıl seçim nedeniyle tüm planlar Nisan ayma sarktı. 


Durum böyle olunca, Nisan'da uzun süredir raflarda olan projeler teker teker vitrine çıkacak. 


Nisan boyunca yaklaşık 10 bini aşkın yeni konutun satışa çıkması planlanıyor. İstanbul'un iki yakasında da satışa çıkacak projeler sayesinde Nisan ayında sektörde rekabet de kızışacak. 


7 Nisan'da başlıyor 


Konut satışında Ocak ve Şubat ayları en durgun dönem olarak yaşanırken, Mart ayında havaların ısmmasıyla birlikte yeni konutlar satışa çıkar ve sektör toparlanmaya...