19 / 05 / 2024

nispetiye on 10 projesi

nispetiye on 10 projesi

Nisbetiye 10 projesi 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlavideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Kiracı mağduru doktor: Evinizi kiraya verirken on kez düşünün! Tahliye davaları 10-12 ay sonra görülüyor!

Kiracı mağduru olan ve 20 aydır kiracısı ile sorunlar yaşayan Uzman Doktor Dağıstan Ayan, ev sahiplerini uyardı. Ayan, X sosyal medya hesabından "Evinizi kiraya verirken on kez düşünün" dedi ve tahliye davalarına değindi. İşte o paylaşıma gelen yorumlar...

Gümüştepe On Villa satışta! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 

ARTI2000 İnşaat tarafından inşa edilen On Villa projesi satışa çıktı. Projede 10 adet villa yer alacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Alice Müzikali son 10 oyunla sahnede! Peki Alice Müzikali'nin bilet fiyatları ne kadar? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Başarılı oyuncu kadrosu ve büyüleyici sahne şovuyla göz alan Alice Müzikali, son 10 on oyunuyla Zorlu PSM Sahnesinde seyircisiyle buluşacak. Peki Alice Müzikali'ni izlemek isteyenler ne kadar ödeme yapacak? İşte Alice Müzikali'nin güncel bilet fiyatları...

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Orenda Extractıon Biyoteknoloji Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orenda Extractıon Biyoteknoloji Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Yüksel tarafından kuruldu.

Edmotıon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edmotıon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Agnıeszka Marına Hügel ve Chrıstıan Hügel ortaklığında kuruldu.

Her on senelik kiracı kolayca çıkarılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir meskende dokuz senedir kiracıyım. Ev sahibim 10 senenin sonunda çıkmam gerektiğini ima etti. Henüz açık bir teklif yok ama demek ki aklında on sene dolunca beni çıkarmak var. Her on senelik kiracı kolayca çıkarılabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Project Solutıon Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Project Solutıon Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nezihi     Çakan tarafından kuruldu. 

Fmg And Generatıon İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fmg And Generatıon İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Farıd Huseynov, Farıd Isayev ve Vusal Alıyev ortaklığında kuruldu. 

Mansıon Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Mansıon Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shaıda Lalanı Mohamed ve Hüseyin Aslanoğlu ortaklığında kuruldu. 

DKY On fiyat listesi 2018!

DKY On fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 205 daire, 21 adet home ofis ve 10 adet ticari alandan oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. 

Turnkey Avıatıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnkey Avıatıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Burak Şahin tarafından Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Rose Hındawı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

nispetiye on 10 projesi Haberi

nispetiye on 10 projesi


Nispetiye On'un havadan son görüntüleri için...