09 / 05 / 2024

Nissa İnşaat banu ergin

Nissa İnşaat banu ergin

Gayrimenkul projeleri, altyapı hizmetleri ve endüstriyel projeler geliştiren Nissa İnşaat, iletişim faaliyetlerini artık Banu Ergin PR ile sürdürecek. Firmanın Bahçeşehir’de hayata geçirdiği O2 Residence projesinde satışlar devam ediyor...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Hasanoğlu İnşaat uygun metrekare fiyatlarıyla yatırımcısının yanında! 

Hasanoğlu İnşaat ise Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinde 2018 yılı konut metrekare ortalamasından daha uygun metrekare fiyatlarıyla her zaman olduğu gibi yine yatırımcısının yanında yer alıyor.

Hasanoğlu İnşaat'tan yüzde 20 indirim kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile 15 Mayıs-15 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampayaya destek verecek. 

Banu Evleri 2'de Anner Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri 2 projesinde Anneler Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye ediliyor. Kampanya projeden konut alan herkes için Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacak. 

Banu Evleri Ispartakule 2'de 48 bin TL peşinat kampanyası!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 projesinde ‘48 bin TL peşin, 2018’de taşın’ kampanyası için düğmeye bastı.

Banu Evleri Ispartakule 2'de yüzde 10 peşinat kampanyası!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri Ispartakule 2 Projesi için yeni bir kampanya başlattı. 25 Eylül’de başlayan kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyen herkes yüzde 10 peşinatla, yüzde 5 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

Banu Evleri 1'de yeni etap 2017'de başlıyor!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri 1 projesinde 140 konutluk yeni etabını 2017'nin üçüncü çeyreğinde satışa çıkaracak.

Banu Evleri Ispartakule 2'de yaşam 2018'de başlıyor!

3 farklı tipte 220 adet konuttan oluşan Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri Ispartakule 2'de daire teslimlerinin Ağustos 2018’ de gerçekleştirilmesi planlanıyor..

Ofton İnşaat'ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Başta inşaat, otomotiv, sağlık olmak üzere birçok farklı sektöre medya iletişimi alanında hizmet veren Banu Ergin PR, Ofton İnşaat’la el sıkıştı.

Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri Ispartakule 3'te teslimler 2016'da!

2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen dairelerin yer aldığı projede toplamda 74 daire bulunuyor. Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 65 metrelik tek blok halinde yükseliyor.

Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri 3'te 305 bin TL'ye 2 oda 1 salon daireler!

Daire fiyatlarının 305 bin TL'den başlangıç gösterdiği Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri 3 projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Banu Evleri Ispartakule 3'te lansman fiyatlarıyla! 305 bin TL'ye!

Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri markası ile Ispartakule’ de yer alan projelerine, Banu Evleri Ispartakule 3 ile devam ediyor. Projede lansmana özel 305 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Nissa İnşaat banu ergin Haberi

Nissa İnşaat banu ergin

İnşaat sektöründe önemli yere sahip olan Kuzu Grup, Demirbaş Yapı- Erguvan İnşaat, E7 Grup ve Temeltaş Proje Geliştirme AŞ ve Gürallar Yapı A.Ş.’nin halkla ilişkiler çalışmalarını sürdüren Banu Ergin PR,  müşteri portföyünü Nissa İnşaat ile genişletti. Gayrimenkul projeleri, altyapı hizmetleri ve endüstriyel projeler geliştiren Nissa İnşaat, iletişim faaliyetlerini Banu Ergin PR ile yürütecek. Firmanın Bahçeşehir’de hayata geçirdiği O2 Residence projesinde satışlar devam...