05 / 05 / 2024

nitelikli konutlar

nitelikli konutlar

Kayseri'de önemli konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat'ın CEO'su Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

İzmir'de nitelikli konut ihtiyacı!

İzmir'in nitelikli göç aldığını söyleyen Enes Duru Mimarlık Kurucusu Enes Duru, nitelikli konutlar anlamında büyük bir potansiyel taşıdığı bilgisini verdi. Duru, ''Projelerin daha nitelikli olarak tasarlanması gerekiyor'' diye konuştu.

TOKİ Samsun Canik kura sonuçları 2018!

Samsun Canik 71 Konut Projesi kapsamında 3+1 nitelikli konutların kurası bugün çekiliyor. Peki, TOKİ Samsun Canik kura sonuçları 2018 açıklandı mı?

Ankara nitelikli konutlarıyla yükseliyor!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Ankara’da konut sektörünün gelişimine devam ettiğini söyledi. Erdal “Ankara nitelikli konutları ile yükselmeye devam ediyor” diye konuştu.

TOKİ'nin indirim kampanyasından 17 bin 706 kişi yararlandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut ve iş yeri alıcılarına özel olarak sağladığı yüzde 20 indirim kampanyasından 17 bin 706 kişi yararlandı. TOKİ kentsel dönüşüm projeleriyle nitelikli konutlar yapmaya devam ediyor. 

Gümüşpala konut mimarisiyle parlayacak!

İzmir’de uzun yıllardır nitelikli konutlar üreten 3 firmanın güçbirliği ile kurulan Sedimega Yapı, lüks konut anlayışını değiştirecek projesiyle göz kamaştırıyor

Gayrimenkul yatırımcısının önceliği nitelikli konutlar!

Sürekli bir hareketliliğe sahip olan Başkent'te konut yatırımı yapmak isteyenler daha çok siteleri tercih ediyor. Sitelerin öne çıkmasının sebebi ise daha nitelikli olması.

Kentsel dönüşüm için harekete geçilecek!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Nasır, ''Kentin ihtiyacı olan nitelikli konutların yapımı kentsel dönüşümle hız kazanacaktır'' diye konuştu.

İzmir’de nitelikli arsa yok!

İzmir’de, bir inşaat firmasının yönetim kurulu üyesi olan Mustafa Çiçek, İzmir’de kentsel dönüşümün acilen planlanması gerektiğini ifade ederek, yeni planlanmış konut alanları oluşturulmadıkça nitelikli konutların da yapılmasının...

Nitelikli konut üretimi ikinci planda kaldı!

Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, nitelikli konut üretiminin ikinci planda tutulduğunu belirtti. Alpaslan, "Akıllı mimari adı altında reklamı yapılan konutların daha sonra yapısal problemleri olduğunu görüyoruz" dedi.

Bursa'da konut fiyatları yükselecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Bu yıl toplu konutta 13 yılın rekorunu kırdık. 64 bin konut inşa ettik. Geçmiş tecrübelerimizle beraber daha vasıflı ve nitelikli konutlar inşa ediyoruz." dedi.

nitelikli konutlar Haberi

nitelikli konutlar

Kayseri'de önemli konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat'ın CEO'su Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı. Aytül Vidinlioğlu sordu, Sedat Kılınç cevapladı. 


TÜRKİYE'DE KONUT SEKTÖRÜ HANGİ SEVİYEDE? 

Konut sektörü son yıllarda hızlı bir büyüme gerçekleştirdi ve artık nitelikli konutlar daha ön plana çıktı. Kentsel dönüşümün devlet tarafından desteği ile birlikte kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte daha nitelikli, daha özellikli, daha fazla sosyal donatısı olan konutlar üretilmeye başlandı. Konut sektöründe son yıllarda ciddi bir büyüme var. Bu büyümeye paralel olarak şirketlerde ciddi anlamda büyüdü ve kurumsallaştı. Şuanda ülkemizin birçok yerinde daha nitelikli konutlar üretilmeye ve bu şekilde talep görmeye başladı. 


TÜRKİYE'DE KONUTUN YATIRIM BOYUTU NE KADAR? 

Tabi konut bugüne kadar hep kazandırdı. Konut...