03 / 05 / 2024

nitepe kadıköy ne zaman teslim

nitepe kadıköy ne zaman teslim

Fikirtepe'de yükselen Yenitepe Kadıköy evleri 467 bin lira'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat tarafından inşa edilen projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

KİPTAŞ Kadıköy'de dönüşüme start verdi! 

KİPTAŞ Kadıköy ilçesinin Kozyatağı Mahallesi’ndeki Özden Apartmanı'nın dönüşümüne start verdi. İşte KİPTAŞ'ın Kadıköy'deki dönüşüm projesine ilişkin tüm detaylar...

İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri belli oldu!

İş GYO Kadıköy otel projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Kadıköy'deki Gazhane Binaları'nın restorasyonunda son durum ne?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Hasanpaşa'daki Gazhane Binaları'nda yapılan restorasyon alanını ziyaret etti.

Kadıköy'de iki lise arasına yapılacak karma projenin planı reddedildi!

Kadıköy'de yarısında iki lisenin bulunduğu arsanın boşta kalan bölümüne AVM ve konut yapılması için planları değiştirilmişti. CHP Meclis Üyeleri konuyu mahkemeye taşıdı. İstanbul 2. İdare Mahkemesi dava konusu planların iptali yönünde karar verdi...

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Kadıköy Sahrayıcedit 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi'ne bağlı Sahrayıcedit Mahallesi sınırları içerisinde kalan bazı parsellerin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı.. 

nitepe kadıköy ne zaman teslim Haberi

nitepe kadıköy ne zaman teslim

200 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Yenitepe Kadıköy prrojesi Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


21 Katlı 4 blok olarak yükselen Yenitepe Kadıköy Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak inşa edilmiş  olarak dizayn edildi. Teslimi 2016 yılında yapılması planlanan Yenitepe Kadıköy projesinde, 1100 tane daire yer alıyor. 


Fikirtepe'de kurulan Yenitepe Kadıköy'de daire fiyatlarının yüzde 25'i peşin, yüzde 75'i banka kredisi banka kredisi ile ödenebiliyor.


Yenitepe Kadıköy'de otopark, fitness merkezi, restoranlar,market, açılır kapanır tavanlı yüzme havuzu, kuru temizleme, gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.


Yenitepe Kadıköy konut fiyatları;

1+1 daireler 467 bin lira,

2+1 daireler 640 bin lira,

3+1 daireler 952 bin lira,

4+1 daireler ise 1 milyon 403 bin lira'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Yenitepe Kadıköy...