05 / 05 / 2024

Nivo İstanbul araba kampanyası 2018

Nivo İstanbul araba kampanyası 2018

İstanbul Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirilen Nivo İstanbul  projesinde ev ödemeleri bitene kadar kiralık araba veriliyor..

Araba alacaklara kötü haber geldi! Son dakika zam dalgası! İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatları!

Araba almak isteyen vatandaşlar sıfır ve ikinci el araba fiyatlarını yakından takip ediyor ve araştırıyor. Peki fiyatlarda son durum ne? Yeni zam gelecek mi? İşte detaylar...

Hatchback araba alacaklar dikkat! 200 bin TL'nin altında sadece 6 model kaldı! Bu fırsatı kaçırmayın!

200 bin Türk Lirasının altında olan otomobilleri sizler için derledik. Araba satın alacaksanız bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte mükemmel fırsat listesi...

Araba alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte 21 Mart otomobil kampanyaları!

Türkiye'de araba fiyatlarının tavan yaptığı bu zamanda artık otomobil satın almak hayal oldu. Bizde sizler için mart ayına özel otomobil kampanyaları açıklayan beş farklı araba markasını derledik. İşte Mart ayında araba alıcılarını sevindirecek 5 farklı otomobil markasının açıkladığı kampanyalar...

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara uyarı! Altın o rakamı görecek, sakın satmayın...

10 Mart Perşembe günü 950 TL seviyelerinden işlem gören altın fiyatlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, özellikle ev ve araba alacaklar için tüyolar verdi.

Araba almak isteyenlere müjde! Düzenli ödeme talep edilmeden 220 bin lira veriliyor!

Araba almak isteyenlerin beklediği müjde geldi. Başlatılan kampanya kapsamında düzenli ödeme talep edilmeden 220 bin TL verilecek.

Araba almak isteyenler dikkat! İşte en ucuz otomobiller!

Araba almak isteyen binlerce kişi araba fiyatlarını yakından takip ediyor. Çip krizinden dolayı araba almakta zorluk çeken vatandaşlar en ucuz sıfır araba fiyatlarını araştırıyor...

Ford bu araba modelinin fiyatını öyle bir düşürdü ki...İşte güncel liste!

Ford Puma modelinin güncel fiyat listesi belli oldu. Araba almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. İşte Ford Puma 2022 fiyatları...

Araba almak isteyenler dikkat! Dev otomobil markasından 182 bin liralık çılgın indirim!

Araba almak isteyen vatandaşlar en ucuz sıfır araba fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Büyük otomobil markası olan Toyota'dan güzel haber geldi. Toyota ÖTV indirimi sonrasında fiyatlarında büyük indirim yaptı. İşte 2022 güncel fiyat listesi...

Araba fiyatlarında 60 bin liraya kadar düşüş! ÖTV indirimi sonrası araba fiyatları!

ÖTV indirimi sonrasında araba fiyatları kalem kalem hesaplandı. Sıfır araba alım satımı ile ilgili ÖTV matrahında değişiklik oldu. İşte ÖTV düzenleme sonrası araba fiyatları...

Araba fiyatlarında büyük düşüş yaşanacak! Son bir ay!

Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın "Döviz kurunun da gerilemesiyle 1 ay sonra ikinci el araba fiyatlarında yüzde 50’lik bir düşüş öngörüyoruz" ifadesini kullandı.

Araba piyasasında beklenen haber geldi!

Kurdaki sert düşüş araba fiyatlarına da yansıdı. Renault, Dacia, Citroen, Peugeot ve Hyundai markalarında sıfır araba fiyatları indirilirken, bazı markaların da çalışmalara devam ettiği öğrenildi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Sadece 1 Bitcoin'le ev ve araba alabilirsiniz!

Küresel piyasalarda fırtınalar estiren kripto para birimi Bitcoin almak neredeyse imkansızlaşmaya başladı. Elinde Bitcoin'i olanlar ise sadece bir tanesiyle ev ve araba alabiliyor.

Nivo İstanbul araba kampanyası 2018 Haberi

Nivo İstanbul araba kampanyası 2018

"Nazar etme ne olur ev al senin de olur" sloganı ile kampanya başlatan Nivo İstanbul'da Türkiye'nin en büyük araç kiralama şirketi Intercit güvencesiyle ev ödemeleri bitene kadar kiralık araba veriliyor. Kullandığınız arabayı getirirseniz evin peşinatına sayıyor ve sizi yine yeni arabanızla uğurluyor. 

Cathay İnşaat  imzası taşıyan Nivo İstanbul  projesi altı blokta toplam 1.404 daireden oluşuyor. Proje Basın Ekspres bölgesinde hayata geçiriliyor. 

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Nivo İstanbul Evleri fiyat listesi 350 bin TL'den başlıyor. Proje 42 dönüm arsa alanına sahip. 

Daire teslimleri Aralık 2018 tarihinde yapılacak olan Nivo İstanbul projesi, E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan bir kavşak noktasında konumlandırılıyor. Projede fitness, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark olanakları da mevcut.