27 / 04 / 2024

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara uyarı! Altın o rakamı görecek, sakın satmayın...

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara uyarı! Altın o rakamı görecek, sakın satmayın...

10 Mart Perşembe günü 950 TL seviyelerinden işlem gören altın fiyatlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, özellikle ev ve araba alacaklar için tüyolar verdi.



Haftanın 4’üncü günü dolar kurundaki yükselişin ardından değer kazanan altının gram fiyatı, 9 Mart Çarşamba gününü yüzde 3,2’lik artışla 953,3 TL seviyelerinden tamamladı. 10 Mart Perşembe günü ise 930 TL seviyelerinden işlem gören gram altın fiyatları, yeniden 950 TL bandını yakaladı.

14 TL’nin üstündeki yolculuğunu sürdüren dolar, 14,81 TL civarında yer alırken, euro ise 16,37 TL’lerden alıcı buluyor. Yatırımcıların yakından takip ettiği  Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, önemli açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara uyarı! Altın o rakamı görecek, sakın satmayın...

10 Mart 2022 Perşembe günü saat 15:00’ten itibaren gram altın 954,59 TL, çeyrek altın bin 568 TL, yarım altın 3 bin 134 TL, cumhuriyet altını ise 6 bin 247 TL’den alıcı buluyor. Son zamanlarda bir hayli dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları yatırımcıları ile ilgili Memiş’ten önemli tavsiyeler geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön