10 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara uyarı! Altın o rakamı görecek, sakın satmayın...

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara uyarı! Altın o rakamı görecek, sakın satmayın...

10 Mart Perşembe günü 950 TL seviyelerinden işlem gören altın fiyatlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, özellikle ev ve araba alacaklar için tüyolar verdi.



Vatandaşın parası için, ‘’Benim param gibi yalvardım.’’ diyen Memiş, 600 TL’lik rakamlardan ortalama 630 TL maliyet yaptırdık. Vatandaşlara gram bin 450 Türk lirası olmadan satmayın dedik. Tekniği burada. 2022 yılı içerisinde bekliyorum. Satan her zaman zarar eder.’’ yorumunda bulundu.

İSLAM MEMİŞ’TEN EV VE ARABA ALACAKLARA UYARI

Altının yıllık bazda bakıldığında yüzde 100’ün üzerine koya koya gideceğini kaydeden Memiş, uzun zamandır, mart-nisan ayına kadar araba alınmaması tavsiyesinde bulunduğuna işaret ederek, piyasada köpük olduğunu ve her önüne gelenin galerici olduğunu ifade etti.

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara uyarı! Altın o rakamı görecek, sakın satmayın...

Konut fiyatlarında ise düşüşün olmayacağı öngörüsünde bulunan Memiş, Türkiye’nin göç alan bir ülke olduğuna dikkati çekerek, inşaat maliyetlerinin arttığını ve bu nedenle de ev fiyatlarının üzerine ekleye ekleye gideceğini öne sürdü.

İslam Memiş'ten altın ve gümüş iddiası! Kritik hamleyi açıkladı! Bu hamle gerçekleşirse...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön