10 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara uyarı! Altın o rakamı görecek, sakın satmayın...

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara uyarı! Altın o rakamı görecek, sakın satmayın...

10 Mart Perşembe günü 950 TL seviyelerinden işlem gören altın fiyatlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, özellikle ev ve araba alacaklar için tüyolar verdi.



Altın fiyatlarının her zaman savaşın olduğu, enflasyonun olduğu ortaları sevdiğine işaret eden Memiş, ‘’Ne zaman enflasyon patlasa, ne zaman savaş olsa altın kraldır. Bunu kimse engelleyemez.’’ dedi.

Ayrıca manipülasyon olduğunu öne süren Memiş, piyasada alıcı ve satıcıların olduğunu anımsatarak, ‘’Örnek vermem gerekirse, yüksekten birine mal satışı yaptım diyelim. Bunu kim alır? Oyuncu alır. Onu sana bin TL’den satmak için alır. İşte işin en güzel yanı altın değerini hiçbir zaman kaybetmez.’’ ifadelerini kullandı.

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara uyarı! Altın o rakamı görecek, sakın satmayın...

Altının üzerine ekleye ekleye devam eden bir enstrüman olduğunu anımsatan Memiş, gram altının hem onstan hem de dolardan çift koldan değer artışını sürdürdüğünü kaydederek, gram altının bin 450 TL’lere ulaşmadan satışmaması gerektiğini savundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön