05 / 05 / 2024

Niyazi Duru

Niyazi Duru

Namsal Yapı Emlak Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Özyavuz ve Niyazi Duru ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi'nde kuruldu.

Almanya ekonomisini inşaat sektörünün sağlam duruşu ile sürdürecek!

Almanya Merkez Bankası Bundesbank, ekonomiye yönelik şubat ayı raporunu yayımladı. Raporda güçlü iş gücü piyasası ve inşaat sektörünün etkisiyle sağlam duruşunu sürdüreceği kaydedildi...

Şırnak'ta 583 terör mağduru aile yeni evine kavuştu!

Şırnak'ta terör mağduru 583 aileye noter huzurunda yapılan kura çekilişi sonrası evleri teslim edildi. Cengiz Eren açıklamasında; "Bugüne kadar 2 bin 824 konutun hak sahiplerine teslim edildi." dedi...

Kanal İstanbul'a karşı duranlar, bilimsel bir karşı duruş içerisinde değil!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Kanal İstanbul'a karşı duranlar, bilimsel bir karşı duruş içerisinde değil, bilimsel hiçbir altyapısı yok" dedi...

Duru Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Tekstil Su Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

Yüksekova'da terör mağduru aileler evlerine kavuştu!

TOKİ tarafından terör mağduru aileler için Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde inşa edilen 3 bin 63 konutun bir kısmı hak sahiplerine teslim edildi.

Murat Uysal: Para politikasındaki temkinli duruşun sürdürülmesi gerekiyor!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, enflasyondaki düşüşün hedeflenen patika ile uyumlu şekilde gerçekleşmesi için para politikasındaki temkinli duruşun sürdürülmesi gerektiğini belirtti.

Duru Vip Turizm ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Duru Vip Turizm ve Seyahat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Enis Erbay ve Işık Koç ortaklığında kuruldu.

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 138 bin 220 TL sermaye bedeli ile Cem Ertaş tarafından kuruldu.

Tüzemenler Yapı'nın tedbir kararı duruşması 17 Ekim'de!

1985 yılında Cumhur Tüzemen tarafından kurulan Tüzemenler Yapı Grubu iflas etti. Şirketin tedbir kararının devamına ilişkin duruşması 17 Ekim 2019 günü gerçekleşecek.

Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşması 26 Aralık'ta!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici davasının bir sonraki duruşma tarihin 26 Aralık 2019 olarak belirlendi...

Vatandaşlar konut mağduru olmayacak!

Artık kimsenin konut mağduru olmayacağını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  "Buralarda dönüşüm uygulamalarımızı maliklerin muvafakati aranmaksızın re'sen yapacağız'' dedi.

CB Duru Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

CB Duru Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Kardaş tarafından kuruldu.

Fuatavni hesabının kurucusu duruşmaya gelmezse mal varlığına el konulacak!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün sosyal medyada propaganda amacıyla açtığı "fuatavni" hesabının kurucusu olduğu tespit edilen firari Said Sefa'nın, bir sonraki duruşmaya gelmediği takdirde, tüm mal varlığına el konulacak.

Niyazi Duru Haberi

Niyazi Duru

Namsal Yapı Emlak Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Özyavuz ve Niyazi Duru ortaklığıyla 500  bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi'nde kuruldu. 


Namsal Yapı Emlak Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI : İkamet amaçlı binaların inşaatı ;müstakil konutlar,birden çok ailenin oturduğu binalar,gökdelenler bv. inşaatı ,ahşap binaların inşaatı, hayvanların ve eşyaların korunmasını sağlayan, karada ve suda, daimi veya geçici, yer altı ve yer üstü inşaatı il bunların tamirlerini içine alan tesislere yapımı.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve...