05 / 05 / 2024

Niyazi Filiz

Niyazi Filiz

Niyazi Filiz Yapı İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Filiz tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Fika Filiz Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fika Filiz Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Niyazi Filiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kadir Orhan Kalsın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 19 Aralık'ta kuruldu.

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Bizim Toptan’da Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’te 27 Eylül’e kadar indirime girecek ürünler belli oldu. Bu kapsamda, Bizim Market’te, Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü. İşte 18 Eylül 2023 fiyat listesi...

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?

Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Osman Niyazi Önen Kimdir?

Osman Niyazi Önen kimdir? Osman Niyazi Önen’in mesleği nedir? Osman Niyazi Önen nereden mezundur? İşte detaylar!

Migros'ta Tirebolu Filiz Çay 21 TL'ye düştü! Migros'ta çay fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros aktüel ürünler kataloğunda Money Kart ile yapılan 100 TL'lik alışverişlerde Tirebolu 42 Filiz Çay 21 TL'ye satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Niyazi Barış Başar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niyazi Barış Başar Turizm Otelcilik Ticaret  Limited Şirketi Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Niyazi Barış Başar tarafından  kuruldu.

Hazal Filiz Küçükköse evini değiştirdi!

Önceki gün Bebek sahilinde görüntülenen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, kısa bir süre önce taşındığını dile getirdi. 

Büyük saygısızlık! Niyazi Mısri’nin türbesi yıkıldı!

Limni adasının merkezinde bulunan Niyazi Mısri’nin türbesi yıktırılıp üzerine apartman yapılmış. Haziredeki mezar taşları da inşaatlarda kullanılmış. 

Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi için kritik tarih 1 Temmuz!

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında restore edilen Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi 1 Temmuz tarihinden itibaren özellikle tüberküloz gibi göğüs hastalıkları alanında tedavi gören hastaları ağırlayacak.

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Karataş tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi paylaşımı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'yle ilgili paylaşım yaptı.

Niyazi Filiz Haberi

Niyazi Filiz
Niyazi Filiz Yapı İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Filiz tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Niyazi Filiz Yapı İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...