06 / 05 / 2024

Nizamettin Temel

Nizamettin Temel

Temelhan İnşaat Mühendislik Çelik Konstrüksiyon Taahhüt Nakliye Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Burhan Temel ve Nizamettin Temel tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Tosyalı Toyo Çelik temel atma töreni 3 Ocak'ta!

Tosyalı Toyo Çelik temel atma töreni 3 Ocak'ta. Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. üretim tesisleri temel atma töreni 3 Ocak 2015’te Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Osmaniye’de gerçekleşecek.

1972 yılında Haliç Köprüsü'nün temel çalışmalarına başlanmış!

1972 yılında Haliç Köprüsü ayaklarının temel çalışmalarına karada ve denizde başlanmış. İlk sondajlarda Haliç tabanındaki çamur tabakası 60 metreyi aştığı, bazı yerlerde ise 90 metreye kadar ulaştığı tespit edilmiş.

Fikirtepe kentsel dönüşümünde ilk temel atıldı!

Yaklaşık 5 yıldır çalışmaların sürdüğü bölgede ilk temel Teknik Yapı tarafından Concord İstanbul projesinin ilk etabı için atıldı. 617 rezidans daire ve 5 ticari üniteden oluşacak ilk etabın yüzde 76’sının satışı gerçekleşti...

Yükselen Temel Teknolojisi Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Temel Teknolojisi Anonim Şirketi, Sabri Özerdoğan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2014 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Kardelen Sokak, Palldium Tower'da kuruldu.

Mesa Koza 66'nın temel atma töreni gerçekleşti!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü firmalarından MESA'nın, Ankara Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği yeni projesi MESA KOZA 66'nın temel atma töreni yapıldı. Proje, Mesa Holding imzasıyla yaşama geçiriliyor...

Bursa'da temel kazısında komşu evin duvarı yıkıldı!

BURSA'nın Yıldırım İlçesi Akçağlayan Gül Sokak'ta iş makinesiyle temel kazısı yapan Adem Öksüz öğle saatlerinde işinin bitmesinin ardından inşaattan ayrıldı. İnşaatın yan binasında bulunan evin duvarı yıkıldı...

Temel üstü vizesi dilekçe örneği!

Temel üstü vizesi, temele dökülen betonun ve beton içinde kullanılan demirlerin kalitesine onay veren vizedir. Temel üstü vizesi için yetkili belediyeye başvuruda bulunulması gerekiyor. İşte, Temel üstü vizesi dilekçe örneği!

Temel vizesi için gerekli evraklar!

Temele dökülen betonun ve beton içinde kullanılan demirlerin kalitesine onay veren vizeye temel vizesi deniyor. Temel vizesi alabilmek için bazı evrakların temin edilmesi gerekiyor. İşte, Temel vizesi için gerekli evraklar!

Temel vizesi nereden alınır?

Belediyece onaylana TUS işlemli dosyasına göre ruhsat almış binaların temel betonu dökülmeden önce projelerine uygun olarak temel demir montajı ile kitle ölçümlerinin uygunluğu durumunda yapılan işleme temel vizesi deniyor. Peki, Temel vizesi nereden alın

Temel vizesi nasıl alınır?

Belediyece onaylanan yapılar için geçerli olan belgeye temel vizesi deniyor. TUS işlemli dosyalara göre temel vize veriliyor. Peki, Temel vizesi nasıl alınır? İşte, temel vizesi alma şartları..

Temel üstü ruhsatı nereden alınır?

Belediye sınırları içerisinde inşaata başlanılabilmesi için ruhsatın alınması gerekiyor. Ayrıca, temel için de temel üstü ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, temel üstü ruhsatı nereden alınır? İşte yanıtı..

Temel üstü ruhsatı için gerekli evraklar!

Temel üstü ruhsatı, bir yapının inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi için alınıyor. Ruhsat için gerekli belgelerin temin edilmesi ve dilekçenin verilmesi gerekiyor. İşte temel üstü ruhsatı için gerekli evraklar..

Temel üstü ruhsatı dilekçesi!

Temel vizesi olarak da bilinen temel üstü ruhsatı, inşaatın yapılacağı yerin belediyesinden gerekli belgeler ve bir dilekçe ile alınabiliyor. İşte temel üstü ruhsatı dilekçesi örneği..

Nizamettin Temel Haberi

Nizamettin Temel

Temelhan İnşaat Mühendislik Çelik Konstrüksiyon Taahhüt Nakliye Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Burhan Temel ve Nizamettin Temel tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 18 Mart'ta kurulan Temelhan İnşaat Mühendislik Çelik Konstrüksiyon Taahhüt Nakliye Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve mütehhitlik işleri yapmak,resmi ve özelinşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Temelhan İnşaat Mühendislik Çelik Konstrüksiyon Taahhüt Nakliye Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Tuzla, İçmeler Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi, Kardelen Apartmanı,...