19 / 05 / 2024

Nizipoğlu Otel

Nizipoğlu Otel

Nizipoğlu Gayrimenkul, Şişli Mecidiyeköy'de 150 oda ve 490 yatak kapasiteli otel projesine başlamayı hedefliyor. Nizipoğlu Gayrimenkul Şişli Otel projesinin 24 ayda faaliyete geçmesi planlanıyor...

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Mersin Sultanoğlu Otel icradan 11.4 milyon TL'ye satılıyor!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Sultanoğlu Otel'i 11 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ekim 2020 günü gerçekleşecek.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Gençoğlu Grubu’ndan Fındıklı’ya 100 milyon dolarlık yeni otel!

Kapalıçarşı'dan çıkan Gençoğlu Grubu, kuyumculuk ve AVM yatırımlarından sonra şimdi de otel yatırımıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Grup, 40 milyon dolara satın aldığı İstanbul Fındıklı’daki binayı yıkıp yerine otel inşa edecek...

Niziplioğlu'ndan İstanbul ve Kapadokya'ya otel yatırımı!

Niziplioğlu Holding, 100 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya’da iki oteli daha hizmete açacak. Firma İstanbul ve Kapadokya'ya 100 milyon dolarlık otel yatırımı yapacak.

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Beyoğlu Three Apples apart otel 6.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi'nde yer alan 8 katlı kargir bina vasıflı olan Three Apples isimli apart otel 6 milyon 351 bin 430 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beyoğlu'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kamerhatun Mahallesi'nde yer alan otel binası 6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Kenan İmirzalıoğlu Kaz Dağları'ndan otel alıyor!

Birçok mülkü olan Kenan İmirzalıoğlu'nun bu kez de otel alacağı iddia edildi.

Nizipoğlu Otel Haberi

Nizipoğlu Otel


Nizipoğlu Gayrimenkul, Şişli Mecidiyeköy'de 150 oda ve 490 yatak kapasiteli otel projesi yapacak. Nizipoğlu Şişli Otel projesi 1.079 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Nizipoğlu Şişli Otel projesinin 24 ay sürmesi planlanıyor. Proje 7 adet bodrum kat, zemin kat, asma kat, normal kat ve çatı katı olmak üzere tek blok olarak tasarlandı.


Nizipoğlu Şişli Otel projesinde toplam 12 bin 720 metrekare kapalı alan olacak. Nizipoğlu Şişli Otel projesi Mecidiyeköy'de Cevahir Alışveriş Merkezi'ne yakın konumda yer alıyor.




Gülcihan...