10 / 05 / 2024

Njierya\'nın Lagos Eyaleti Eko Atlantic

Njierya\'nın Lagos Eyaleti Eko Atlantic

Njierya'nın Lagos Eyaleti'nde başlanan Eko Atlantic projesi için Türkiye'ye yatırım davetinde bulunuldu...

Pakistan'da eyalet parlamentosu milletvekili arazi anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldü!

Pakistan'ın Sindh eyaleti parlamentosu üyesi Şehnaz Ensar arazi anlaşmazlığı sebebiyle vefat eden kayınbiraderi Zahid Kohar'ın bir yeğeni tarafından öldürüldü

Çinliler Atça'nın imar planını örnek alacak!

Aydın Sultanhisar Belediyesini ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti Zhejiang Eyaleti Hangzhou Şehrinden gelen heyet, deprem sonucunda yıkılan yapıların yerine, Atça’nın imar planından esinleneceklerini söyledi.

A&A Tower projesi Nijerya'da yükseliyor!

Mimar Atilla İlhan tarafından tasarlanan A&A Tower projesi Nijerya'nın Lagos bölgesinde inşa edilecek. Proje mega şehrin nitelikli konut açığı sıkıntısını gidermeyi planlıyor.

Nijerya'da çöken okul binası kaçak çıktı!

Lagos Valisi, Nijerya'nın Lagos eyaletinde çöken okulun kaçak olduğunu, okulun oturmak için inşa edilen bir bina olduğunu açıkladı.

Çin dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa etti!

Çinli mühendisler, Güneybatı Çin eyaleti Yunnan'da, Nujiang nehri üzerine dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa ettiler. 

Sevakin Adası'nın inşası için kampanya başlatıldı!

Sudan'ın Kızıldeniz Eyaleti Valisi Ali Ahmed Hamid, Sevakin Adası'nın inşası için kampanya başlatıldığını açıkladı.

Dünyanın en büyük yüzen gecekondusu Nijerya Lagos'ta!

Nijerya'nın 18 milyon nüfusluk Lagos kentinin kıyısında yüzen şehir kuruldu. Yaşayacak alan bulamayan insanlar suyun üzerine şehir inşa etti...

Çin'de mezar inşaatın ortasında kaldı!

Çin'in Shanxi Eyaleti ’ne bağlı Taiyuan ’da, 10 metre yüksekliğinde ve 10 metrekare büyüklüğündeki bir mezar, yıkılamadığı için yapılan inşaatın ortasında kaldı. 

Dünyanın en pahalı evi 175 milyon dolara satıldı!

ABD'nin New York Eyaleti'nde, Hamptons bölgesinde yirmi bin dönüm arazi üzerinde yer alan malikane 175 milyon dolara satıldı. Malikane, dünyanın en pahalı evi ünvanını kazandı.

İşte New York'taki dünyanın en pahalı evi!

New York Eyaleti'nin Hamptons bölgesinde 175 milyon dolara satışı gerçekleştirilen ev, "dünyanın en pahalı evi ünvanını" kazandı. İşte muhteşem evin görüntüleri..

Türkiye ile Pakistan kentsel dönüşüm ve imar protokolü imzaladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, metrobüs sisteminin Pakistan ayağını ziyaret etti. Topbaş, Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif'le altyapı, kentsel dönüşüm, imar, su ve ulaşım konularında protokol imzaladı.

TOKİ'den Pakistan'a konut desteği!

TOKİ, Pakistan’ın Pencap Eyaleti’nde 2016-2017 döneminde, düşük gelirlilere yönelik toplam 50 bin konut inşaası için teknik destek sağlayacak.

Kanada'da 4,9 büyüklüğünde deprem!

Kanada'nın batı eyaleti British Colombia'ya bağlı Vancouver Adası'nda 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem, Port Hardy kentinin 168 kilometre batısında yerel saatle 12.35'de meydana geldi..

Njierya\'nın Lagos Eyaleti Eko Atlantic Haberi

Njierya\'nın Lagos Eyaleti Eko Atlantic

Atlas Okyanusu üzerinde hayata geçirilecek dev şehir projesi Eko Atlantic için yatırımlara başlandı. Njierya'nın Lagos Eyaleti'nde 10 milyon metrekare alanda inşa edilecek proje için 140 milyon ton kum kullanılıp dev ada doldurulacak. 250 kişinin yaşayacağı bir şehir olacak projeye 7 milyar dolar yatırım yapılacak. Eko Atlantic projesi için Türk yatırımcılara da davet geldi. Metrekaresi bin 250 dolara satılan projenin özellikle marinası için ortak arandığını...