04 / 05 / 2024

NK Design İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon adres

NK Design İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon adres

NK Design İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Koçyiğit tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta kuruldu.

Tomtom Design'den Taksim'e Han Tümertekin Corners geliyor!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esen Evran, bugünkü yazısında Tomtom Design imzası ile hayata geçirilecek Han Tümertekin Corners'ı anlattı..

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

NK İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NK İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nejdet Kılıçoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Creavit, A’Design Award ödülüne layık görüldü!

Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, dünyanın en çok ilgi gören tasarım yarışmalarından biri olan A’Design Award tarafından ödüle layık görüldü.

Carre Design Manavgat'ta açıldı!

Gökçe ve Tuğçe Durmaz kardeşlere ait Carre Design adlı mimari ve iç mimari tasarım üzerine hizmet verecek olan ofis düzenlenen tören ile açıldı.

Derin Design 2016 koleksiyonu!

Derin Design ortağı, tasarımcısı ve Art Direktörü Derin Sarıyer Derin Design koleksiyonunun ortaya çıkma hikâyesi anlattı. İşte Derin Design koleksiyonu..

İki Design Group Pasifik Property Awards’tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren İki Design Group, Asya Pasifik Property Awards’tan yine ödülle döndü.

TT Design İç Mimarlık Dekorasyon ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

TT Design İç Mimarlık Dekorasyon ve İnşaat Limited Şirketi, Doğan Can Aycan tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Esenyurt, Mimsan Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.

Homs Design İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homs Design İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Güven ve Batuhan Gülşen ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Brandium Rezidance'de kuruldu.

Dama Design Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dama Design Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, kuruldu...

NK Design İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon adres Haberi

NK Design İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon adres
NK Design İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Koçyiğit tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


NK Design İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MOBİLYA ve DEKORASYON a. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili...