28 / 04 / 2024

NLogo İstanbul ne zaman teslim

NLogo İstanbul ne zaman teslim

Yerli ve yabancı yatırımcının talepleri üzerine Özyurtlar İnşaat, 2016’da satışa açmayı planladığı bir bloğu daha satışa çıkardı. Yoğunluk nedeniyle Nlogo İstanbul Satış Ofisi hafta sonu da dahil olmak üzere gece 23.00’a kadar hizmet vermeye başladı.

Nlogo İstanbul ödeme seçenekleri!

Konum bilgisine göre Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunan proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Nlogo İstanbul ödeme seçenekleri kapsamında 60 aya kadar vade sağlanıyor.

Nlogo İstanbul fiyat listesi!

Konumuna göre Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yükselen proje Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Nlogo İstanbul fiyat listesi kapsamında 1+0'larda 171 bin TL'den başlıyor.

Nlogo İstanbul'da ilk 12 taksit Özyurtlar'dan!

Kampanya kapsamında Nlogo İstanbul’dan daire alanların yüzde 25 peşinatı verip, ödemeye tam 12 ay sonra yani ev tesliminde başlayacağını ifade eden Özyurt, “Bu arada taksitleri biz ödeyeceğiz. Konut alıcısı ödemelereyse 2017’de yani ev tesliminde başlıyor

Nlogo İstanbul Evleri'nde 142 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar İnşaat imzası ile İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilmekte olan Nlogo İstanbul projesinde satılık daire fiyatları 142.000 liradan başlamakta olup vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor.

Nlogo İstanbul 2. Etap fiyatlar!

Nlogo İstanbul 2. Etap fiyatlar kapsamında daire fiyatları lansmana özel 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Nlogo İstanbul fiyat!

Nlogo İstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen proje toplam 2 bin 550 adet daireden meydana geliyor.

Nlogo İstanbul nerede?

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul Konutları 7 blok halinde tasarlandı. Teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan proje 310 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Nlogo İstanbul nerede?

Esenyurt Nlogo İstanbul satış ofisi!

Esenyurt Nlogo İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan projede yer alan konutların büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor, 149 metrekareye kadar ulaşıyor.

Nlogo İstanbul daire fiyatları!

Dairelerin büyüklükleri minimum 40 metrekare olarak belirlenen Nlogo İstanbul Evleri'nde 39 bin TL peşinat ile daire sahibi olabilmek mümkün. Peki Nlogo İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Nlogo İstanbul'da 119 bin TL'ye 1+0!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'taki projesi Nlogo'da kampanya başladı. Bu kapsamda Nlogo İstanbul projesindeki 119 bin liradan satılan 1+0 daireler, 29 bin lira peşinat ve aylık bin 90 liralık taksitlerle alınabiliyor.

NLogo İstanbul'da son fırsatlar! Ara ödemesiz 790 TL taksitle!

NLogo İstanbul projesinde yer alan daireler için son fırsatlar devam ediyor. Projede yer alan daireler için düzenlenen ödeme koşuluna göre ara ödemesiz 790 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunuyor

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar başarılı kampanyalarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar, satışlarını ikiye katladı.

Esenyurt Nlogo teslimleri ne zaman?

Nlogo İstanbul'da 2 bin 679 adet konut bulunuyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan proje vade farksız 48 ay taksit uygulanıyor. Peki Esenyurt Nlogo teslimleri ne zaman?

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık!

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık daire fiyatları 171 bin TL'den başlıyor. 60 ay 0 faiz imkanı ie ödeme yapılabilen proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ödeme planı!

Konum bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Esenyurt Nlogo İstanbul ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Özyurtlar Nlogo'da taksit ödemeleri 2017'de başlıyor!

Avrupa Yakası’nın yükselen yıldızı Nlogo İstanbul’un taksitlerini 2017’de başlatan ödeme planı ile öne çıkan yeni kampanyası beklenen ilgiyi gördü ve satışa çıkan konutların yarısı satıldı.

Nlogo İstanbul Esenyurt satış ofisi!

Nlogo İstanbul Esenyurt satış ofisi telefon numarası 0850 460 90 97 olarak belirlendi. Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakikalık mesafede olan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Nlogo İstanbul kampanyası yoğun ilgi görüyor!

Avrupa Yakası’nın yükselen yıldızı Nlogo İstanbul’un taksitlerini 2017’de başlatan ödeme planı ile öne çıkan yeni kampanyası beklenen ilgiyi gördü ve satışa çıkan konutların yarısı satıldı.

Nef Inİstanbul ne zaman teslim?

Inİstanbul'da 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünite bulunuyor. Toplamda 4 bölümden meydana gelen projenin 411 bin 941 metrekare inşaat alanı bulunuyor. Peki Nef Inİstanbul ne zaman teslim edilecek?

NLogo Esenyurt'ta 129 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerinden meydana gelen NLogo İstanbul Esenyurt projesinde yer alan dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul ne zaman satışa çıkacak?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Konutları 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip. Proje 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana geliyor. Peki Topkapı Inİstanbul ne zaman satışa çıkacak?

Ümraniye Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Ataşehir ve Çekmeköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika kadar uzaklık bulunuyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

NLogo İstanbul ne zaman teslim Haberi

NLogo İstanbul ne zaman teslim

Avrupa Yakası’nın yükselen yıldızı Nlogo İstanbul’un taksitlerini 2017’de başlatan ödeme planı ile öne çıkan yeni kampanyası beklenen ilgiyi gördü ve satışa çıkan konutların yarısı satıldı.


Kampanya kapsamında Nlogo İstanbul’dan daire alanların yüzde 25 peşinatı verip, ödemeye tam 12 ay sonra yani ev tesliminde başlayacağını ifade eden Özyurt, “Bu arada taksitleri biz ödeyeceğiz. Konut alıcısı ödemelereyse 2017’de yani ev tesliminde başlıyor.


Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Nlogo İstanbul’un kasım ayı boyunca devam edecek olan "60 ay 0 faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” kampanyası yoğun ilgiyle karşılandı. Kısa bir sürede satışa çıkan konutların yüzde 50’si satıldı. Yoğunluk nedeniyle Nlogo İstanbul Satış Ofisi hafta sonu da dahil olmak üzere gece 23.00’a kadar hizmet vermeye başladı. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, gelen talep...