02 / 05 / 2024

Nlogo istanbul Rezidans nerede

Nlogo istanbul Rezidans nerede

Nlogo İstanbul'da 2 bin 679 adet konut bulunuyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan proje vade farksız 48 ay taksit uygulanıyor. Peki Esenyurt Nlogo teslimleri ne zaman?

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım!

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 7 blok halinde inşa edilen projede banka kredili 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Nlogo İstanbul Rezidans Özyurtlar ödeme planı!

Nlogo İstanbul Rezidans Özyurtlar ödeme planına göre 48 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. Esenyurt'ta yükselen Nlogo İstanbul Rezidans projesi bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Nlogo Rezidans Esenyurt fiyat listesi!

Nlogo Rezidans Esenyurt fiyat listesi 139 bin liradan başlıyor. Özyurtlar İnşaat'ın projesi Nlogo İstanbul Rezidans'ta ödemeler 48 ay sıfır faizle taksitli olarak yapılıyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul Rezidans ödemeleri!

7 blok şeklinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt' ta yer alıyor. Özyurtlar Nlogo İstanbul Rezidans ödemeleri kapsamında 120 aya varan vade sağlanıyor.

Nlogo İstanbul Rezidans Esenyurt fiyat!

Nlogo İstanbul Rezidans Esenyurt fiyat listesi 171 bin liradan başlıyor. Nlogo İstanbul Rezidans Esenyurt projesi 7 blokta 2 bin 679 daire ve dükkanlardan meydana geliyor...

Nlogo İstanbul'da fiyatlar 142 bin TL'den başlıyor!

Düzenlediği kampanya ile konut alıcısına çifte kazanç sunan Nlogo İstanbul'da fiyatlar 142 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul Projesi daire fiyatları!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği kampanya ile konut alıcısına çifte kazanç sunuyor. Nlogo İstanbul’un bu yaza damgasını vuracak olan kampanyası “Komsunu getir, taksidini sildir!” adını taşıyor.

Nlogo İstanbul'da komşunu getir taksidini sildir!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği ‘Komşunu getir, taksidini sildir!” kampanyasıyla bu yaza damgasını vuruyor. Esenyurt’ta yükselen Nlogo İstanbul’da daire fiyatları 142.000 liradan başlıyor

Esenyurt Hep İstanbul Rezidans ödemeleri!

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile inşa edilen proje İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor. Esenyurt Hep İstanbul Rezidans ödemeleri kapsamında peşin ödemelerde yüzde 6 indirim sağlanıyor.

Esenyurt Hep İstanbul Rezidans fiyat!

Toplam 1424 daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Hep İstanbul Rezidans fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 387 bin 500 TL'den başlıyor.

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Resim İstanbul Rezidans ödemeleri!

Lokasyon bilgisi kapsamında Finans Merkezi Ataşehir'e 10 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Resim İstanbul Rezidans ödemeleri kapsamında banka kredisi ile taksit imkanı sağlanıyor.

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans!

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans fiyatları 445 bin TL'den başlıyor. Mayıs 2016 tarihinde tamamlanması planlanan projede yüzde 0,40 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Tuzla Evora İstanbul Rezidans iletişim!

Tuzla Evora İstanbul Rezidans iletişim için 0216 392 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede daire fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor.

Nlogo istanbul Rezidans nerede Haberi

Nlogo istanbul Rezidans nerede

Nlogo İstanbul Rezidans İstanbul'un Avrupa Yakası Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor. Projede 2 bin 679 daire ve 100'ün üzerinde dükkan yer alıyor. 


Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlogo Evleri 7 bloktan oluşuyor. Projede konutların alanları 40 ile 175 metrekare arasında değişiyor. 

Esenyurt Nlogo teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği Özyurtlar Nlogo İstanbul'da teslimlerin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede 48 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. 


Nlogo İstanbul Residence Marmarapark AVM’ye, Koçtaş Yapımarket’e, Akbatı AVM’ye, Real Hipermarket'e, Bauhaus'a 5M Migros’a ve Torium AVM’ye 5 dakika, Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika uzaklıkta yükseliyor. 

Özyurtlar Nlogo daire fiyatları!

1+0 fiyatları 139 bin TL, 

1+1 fiyatları 209 bin TL, 

2+1 fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. 


Esenyurt Nlogo İstanbul Konutları'nın sosyal yaşam alanları...