12 / 05 / 2024

No.3 teslimleri

No.3 teslimleri

Şimdiye kadar 6 bin kişiyi konut sahibi yapan, İnşaat sektöründeki 49 yıllık tecrübesi olan Zabıtçı İnşaat, 13 Aralık'ta Yeni Mercedes CLS ile birlikte No.3'ün lansmanını yapacak.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Bosch 674532 MB no frost buzdolabına tam 3 bin 500 TL indirim geldi!

Bosch’tan evlerin en temel beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bosch, 674532 MB no frost buzdolabın alana tamı tamına 3 bin 500 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Arçelik 570463 MB No Frost Buzdolabı ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Arçelik 570463 MB No Frost Buzdolabı ne kadar? Birçok özelliği ile öne çıkan buzdolabı araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Teknosa'dan Samsung No Frost buzdolabına indirim! Samsung No Frost buzdolabı ne kadar? İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Teknosa Samsung No Frost buzdolabına indirim yaptı. Peki, Samsung No Frost buzdolabı kaç TL? İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap teslimleri Kurban Bayramı öncesi tamamlanacak!

KİPTAŞ'ın Silivri'nin Pirimehmet Paşa Mahallesi'nde hayata geçirdiği 3. Etap'ın son kısım teslimleri Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacak...

Park Mavera 3 teslimleri 27 Ocak'ta başlıyor!

TOKİ tarafından gelir paylaşımı işi olarak yürütülen Park Mavera 3 projesinde asli edime konu konutların teslim işlemlerine 27 Ocak 2020 tarihi itibariyle başlanacak...

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Vergi Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Kanunu Tebliği!

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun Genel Tebliği (Seri No: 3) bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

3. İstanbul Projesi daire teslimleri!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde fiyatlar 514 bin TL'den başlıyor. 3. İstanbul Projesi daire teslimleri ne zaman?

Blox Haliç 3 satılık daire!

Blox Haliç 3 Konutları'nın inşaat alanı 9 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Toplam 70 daireye yer verilen Blox Haliç 3 teslimleri bu yıl sonunda yapılacak...

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap konut teslimleri sona erdi!

TOKİ'nin Kayseri İncesu 3. Etap Sultansazı ve Süksün Toplu Konut Projesi kapsamında hayata geçirdiği 718 konutun teslimleri sona erdi.

Atakule Çankaya Kuleli'deki gayrimenkulün 2015 değerlemesini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Kuleli Sokak NO:3, 5441 Ada, 12 Parsel için hazırlatılan yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

No.3 teslimleri Haberi

No.3 teslimleri


İnşaat sektöründeki 49 yıllık tecrübesi ile modern yaşam alanları sunan Zabıtçı İnşaat, Mavişehir'deki No.3 Projesi'nin lansmanını 13 Aralık'ta yeni Mercedes CLS ile birlikte yapacak. Projede tasarım ödüllü malzemeler kullanmaya özen gösterdiklerini kaydeden Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Esat Zabıtçı, "En üst düzey kalitede malzeme kullandık. O yüzden bölgenin starndatlarının üzerinde bir proje oldu. Tek blok içinde 28 daireden oluşan No.3 Mavişehir'in en prestijli projesi. En küçük dairemiz 197 metrekare. Bölgeyi çok seven ama 500-1000 konutluk yaşam alanlarını istemeyenleri dikkate aldık" dedi. Zabıtçı, No.3'te sosyal alanlara çok önem verdiklerini belirterek, "9. katta barbekü terasımız var. Sakinlerimiz burada isterlerse özel günlerini kutlayabilir, ya da davet verebilir. Çevreden hiçbir şekilde gözlenemeyecek havuz yaptık. 


MERCEDES İLE TANITILACAK 

Bunların yanı sıra Türk hamamı, sauna, masaj...