07 / 05 / 2024

Noa Şirketler Group

Noa Şirketler Group

Sekiz oteli bulunan Noa Şirketler Group mali zorluğu aşamayınca çareyi mahkemede aradı. Mahkeme, yaptığı yargılama sonrası üç şirket için de iflas erteleme kararı verdi.

Alper Apaydın API Group'u global bir markaya dönüştürdü!

API Group Yönetim Kurulu Başkanı Alper Apaydın, öğrenciyken temellerini attığı API Group'u bugün dünyanın farklı ülkelerinde enerjiden tarıma, inşaattan turizme farklı sektörlerde yatırımları olan büyük bir şirketler topluluğuna dönüştürdü...

Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu!

Gayrimenkul geliştirme, yönetim ve tedarik sektörleri konusunda yatırımcı şirketler için başarılı iletişim stratejileri üreten ve kamuoyu oluşturma ve işbirliklerini geliştiren projeleri gerçekleştiren Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu. 

Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor!

Karaderili Şirketler Group’un, 180 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 2014 yılında temelini attığı 2 bin 200 yatak kapasiteli Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor.

Yiğit İDK Group'a Real Estate Stars'tan ödül!

Yiğit İDK Group, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri'nde İstanbul'daki ilk projesi Fortis İstanbul'la "En Çok Konut Satan Şirketler" kategorisinde ödül aldı.

Ulak Group lansman ve fuar turunu tamamladı!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Ulak Group Gayrimenkul lansman ve fuar turunu tamamladı!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Ulak Group, Azeri yatırımcılarla buluyor!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, lansman ve fuar turu kapsamında 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Azerbaycan-Bakü’de, Azeri yatırımcılarla buluşacak.

Ulak Group Katar-Doha’da ürünlerini yatırımcılarla buluşturdu!

Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe hizmet veren lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, lansman ve fuar turu kapsamında 16-19 Kasım 2015 tarihlerinde Katar-Doha’da ürünlerini yatırımcı ve müşterileriyle buluşturdu.

Noa Şirketler Group için mahkeme iflas erteleme verdi!

Sekiz oteli bulunan Noa Şirketler Group mali zorluğu aşamayınca çareyi mahkemede aradı. Mahkeme, yaptığı yargılama sonrası üç şirket için de iflas erteleme kararı verdi.

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı!

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı. Turanlar Şirketler Grubu; mobilya yan sanayi ve ahşap endüstrisinin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki en önemli fuarı Intermob’a bu sene dört önemli yenilikle katıldı.

Elite Group inşaat ve gayrimenkul şirketler topluluğu Moskova’da ofis açtı!

Türk Elite Group Şirketler topluluğu, Rusya’nın başkenti Moskova’da ofis açtı. açılış törenine, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Elite Group Şirketler topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Görücü de katıldı...

Noa Group International Nuhoğlu İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Noa Group International Nuhoğlu İnşaat Turizm Otelcilik Medikal Limited Şirketi, Fırat Nuhoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu

Vaillant Türkiye'ye Vaillant Group 2012 Sürdürülebilirlik Ödülü!

Vaillant Türkiye, yenilenebilir enerji ve enerjinin verimli kullanılmasına yönelik hayata geçirdiği eğitim projeleriyle Vaillant Group bünyesinde faaliyet gösteren şirketler arasında verilen S.E.E.D.S ödülüne layık görüldü

Noa Şirketler Group Haberi

Noa Şirketler Group

Ege ve Akdeniz sahillerinde dizili sekiz oteli bulunan Noa Şirketler Group mali zorluğu aşamayınca çareyi mahkemede aradı. Mahkeme, yaptığı yargılama sonrası üç şirket için iflas erteleme kararı verdi. Şirketin denetimi için atanan kayyum görevini sürdürecek. Grubun bünyesindeki otellerin 3 bini aşkın yatak kapasitesi ve 750 kadar çalışanı bulunuyor. Noa Şirketler Grubu’nun patronu İlhan Açıkgöz kısa bir süre öncesine kadar Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin başkanıydı.


Henüz 16 yaşındayken turizm sektöründe çalışmaya başlayan, sonraki yıllarda sektörün köklü çok sayıda firmasında yönetici olarak görev alan İlhan Açıkgöz (42) Marmaris Palas’ı kiralayarak işe başladı. Altı yıllık süreçte kayda değer bir gelişme kaydeden Açıkgöz’ün başında bulunduğu Noa Şirketler Group’a bağlı oteller Fethiye, Bodrum ve Marmaris’te bulunuyor.


25 ARALIK 2014 İTİBARİ İLE... 

Grup açısından zorlu...