22 / 05 / 2024

Noble Ambalaj Gıda İnşaat Temizlik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adresi

Noble Ambalaj Gıda İnşaat Temizlik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adresi

Noble Ambalaj Gıda İnşaat Temizlik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi,Neval Güven ve Ahmet Yılmaztekin Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Maltepe'de açıldı.

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Obakss İnşaat Otomotiv Ambalaj Plastik Gıda Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi Kuruldu!

Obakss İnşaat Otomotiv Ambalaj Plastik Gıda Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmil Nekiz tarafından kuruldu!

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Cesa Kurumsal Temizlik Gıda Kırtasiye Ambalaj Hırdavat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Kurumsal Temizlik Gıda Kırtasiye Ambalaj Hırdavat San.Ve Tic.Limited Şirketi  Kağıthane’de  60 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokuş tarafından kuruldu.

Afa Ambalaj Plastik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afa Ambalaj Plastik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Özge Akyol tarafından kuruldu. 

Samet Ambalaj Metal Plastik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Ambalaj Metal Plastik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kılıçtaş tarafından 40 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Bağcılar, Kirazlı Mahallesi, Gür Sokak'ta kuruldu.

Krha Grup İnşaat Danışmanlık Yapı Malzemeleri Mobilya Gıda Tekstil Kağ.Ambalaj İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Krha Grup İnşaat Danışmanlık Yapı Malzemeleri Mobilya Gıda Tekstil Kağ.Ambalaj İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadri Akan tarafından 500 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Noble Ambalaj Gıda İnşaat Temizlik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Noble Ambalaj Gıda İnşaat Temizlik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi,Neval Güven ve Ahmet Yılmaztekin Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Maltepe'de açıldı.

Cc Grup Mühendislik İnşaat Ambalaj Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cc Grup Mühendislik İnşaat Ambalaj Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ramazan Mandacı tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

Salkım Ambalaj İnşaat Gıda Nakliye Turizm ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salkım Ambalaj İnşaat Gıda Nakliye Turizm ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadime Serpil Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Hançer Grup İnşaat Gıda Ambalaj Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hançer Grup İnşaat Gıda Ambalaj Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebru Üçer İlhan, Ahmet İlhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu.

Noble Ambalaj Gıda İnşaat Temizlik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adresi Haberi

Noble Ambalaj Gıda İnşaat Temizlik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adresi

Noble Ambalaj Gıda İnşaat Temizlik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi,Neval Güven ve Ahmet Yılmaztekin Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de  Maltepe'de açıldı.


Noble Ambalaj Gıda İnşaat Temizlik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır İNŞAAT   a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri...